2777
2789
عنوان

ته دیگ تخم مرغی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 37 پست
🤣🤣🤣 من همین ماه شیرینی رولتی درست کردم هم شوهرم از سرکار اومد گفتم بیا بیین فاطمه خانم‌چی کرده ...

😂😂😂😂

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
😂😂😂😂

😉😉😉😉😉

دیگه تجربه میشه

بعد مثل الان من یادت میوفته و تعریف میکنی کلی میخندی

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۰ چطور؟

آخه تاپیکتو تو یه پست حاجت روایی خوندم ک با متوسل شدن به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو ازدواج کردی میخواستم ببینم چندسالته و اینک از ازدواجت راضی؟ و چجوری متوسل شدی ب این دو شهید عزیز

تیکر تولدمه😅
آخه تاپیکتو تو یه پست حاجت روایی خوندم ک با متوسل شدن به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو ازدواج کرد ...

اهان بله من شهید سامانلو رو نمیشناسم اما با شهید ابراهیم هادی رفیق شدم و طرح رفاقت چیندم ی سری گناهامو ب خاطرش گذاشتم کنار چند تا عهد باهاش بستم هرچی ک میخوندم هدیه میکردم ب او مدام باهاش حرف میزدم عکسشو گذاشته بودم پروفایل و بک گراندم و کتاب هاشو خوندم داخل کانال تلگرامش عضو شدم و...

و ازش ی همسر خوب میخاستم در نهایت تقریبا دوسال پیش با همسرم اشنا شدم و بعد از چند ماه ازدواج کردیم خداروشکر راضی هستم الانم میخام برای نی نی دار شدن توسل پیدا کنم😌

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
اهان بله من شهید سامانلو رو نمیشناسم اما با شهید ابراهیم هادی رفیق شدم و طرح رفاقت چیندم ی سری گناها ...

إی جانم همیشه خوشبخت باشی عزیزم مرسی از توضیحی ک دادی❤️

تیکر تولدمه😅