2777
2789
بیشتر این بیماری مال اعصابه 

آخه این همه بچه ای که این مشکلو دارن اعصابشون خورد شده آیا؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه این همه بچه ای که این مشکلو دارن اعصابشون خورد شده آیا؟؟

ارا بیشتر یا من تو گروه پسو اگزما هستم همشون بعد اونلیی که اعصابشون اروم کردند به خدا خوب شدند 

همه چی درست میشه 
والا من خودم پسو دارم ولی کمه مال من از فوت پدرم بهم زد هیچ کسم تو خانواده اقوام نداره 

همه ی ژنا بروز نمیکنن ممکنه شما ژن موی فر داشته باشید ولی موهاتون صاف باشه بعد ب بچتون فر برسه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
جدی من هم پسو دارم خدا خودش کمک کنه 

ان شاالله  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
بروز کردنش از اعصاب روان میاد باور کن

حالا من انکار نمیکنم اعصاب تاتیر نداره ولی مثلا بچه ی یکساله ی من شادو خرم اگزما و حساسیت داشت اعصاب که اونجا تاثیری نداشته تازه شیر خشکم میخورد 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
بروز کردنش از اعصاب روان میاد باور کن

آره اونم هست من هر وقت استرس میگیرم شدید میشه یا محل سکونتمو عوض  میکنم وای آب و هوای لعنتی خیلی موثره