2777
2789
از اسمت معلومه سبزه ای😍

دقیقن🙆🏻‍♀️ 

دارم کرم میزنم 

سفید شم 

بیام نی نی سایت 

پز بدم😁

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن سفید مرد سبزه من شوهرمو پسرم خیلی سفیدن شیربرنجن

منم عاشق پسرای سبزه ام🙈جذاب ترن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

والا سبزه گندم گون مثل اینکه خیلی طرفدار داره 

دوستم سبزه گندم گونه با چشمهای درشت قهوه ای

مژه اای بلند

لبهای قلوه ای

کای طرفدار داره 

همه براش سرودست میشکنن

من تاحالا ندیدم برا سفیدا اینطوری باشه😂😂😂

خیلی سفید هستن خیلی تو ذوق میزنن و هیچ زیبایی و جذابیتی ندارن خیلی سبزع ها هم همینطور 

بستگی ب فیس و اجزا چهرع دار

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شک نکنید همینه شششششششک نکنید

خودتو ریپ میکنی😐😐😂

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من بچه بودم مدام زیر افتاب بودم صورتم سوخته پوستش‌. و سبزس. بنظرت درمان میش🤪

شاید با لایع برداری و لیزر

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
منم عاشق پسرای سبزه ام🙈جذاب ترن

اره منم خیلی دوست داشتم چشم ابرو مشکی ولی برععکس شوعرم سفیدو موها جو گندمی و چشمرنگی😣😣😥

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
دقیقن🙆🏻‍♀️  دارم کرم میزنم  سفید شم  بیام نی نی سایت  پز بدم😁

ببخشید بخاطر اسمت ی سوال دارم 

تو عکسای منو دیدی؟

بلوند سفیدم چش رنگی و معمولا رژ قرمز میزنم کوردم اخه گفتن ی همچین اسمی قبلا برات تاپیک زده

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست