2777
2789
عنوان

خدایا 😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 20 پست
عزیزم خیلی خوبه که انقدبرای شوهرت تلاش کردی ودکتربردیش ولی اینکه خودتم روانی بشی درست نیس که! چندتام ...

مامان بابام پیر شدن بخاطر من میگن طلاق بگیر ما نوکرتیم همه جوره زندگی با یه روانی درست نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دقیقا خیلی داغونه اخلاقای پارانوئید یعنی میخوام در برم شبانه روز توهین و تحقیر  میشم هر خوا ...

من که پیر شدم  .. مادرم میگه  به خاطر حرف مردم تحمل کن ولی از من نصیحت خواهرانه اگه خانواده ت حمایتت میکنن جدا شین چون هرچه سن شوهر شما بالاتر بره بدتر میشه.

من که پیر شدم  .. مادرم میگه  به خاطر حرف مردم تحمل کن ولی از من نصیحت خواهرانه اگه خانواد ...

اتفاقا خانواده من بشدت پشتم هستن و اصلا دوست ندارن شوهرمو و میگن حرف مردم باد هواست اهمیت نداره. ولی بخاطر بچم موندم. خدا لعنتش کنه امروز که دکتر بهم قرص داد برگشت گفت مشکل روانی داری که دکتر بهت قرص داده😥😥😥😥میخواستم بگم از وقتی اومدم تو زندگی با یه پارانویا دیونه شدم 

به خرف دکتره اوسکول گوش نکن..افسرده اس هرچیه چرابایدتویی که تحملش میکنی و خانوادتو توهین وتحقیرکنه . ...

بتونم حضانت بچمو بگیرم اصلا پیشش نمیمونم. خیلی برام بد شد رفتم دکتر، رفتم خیر سرم با دکترش درمیون بزارم گفت طلاق نگیر حالش بد میشه بچه دارید قدر امکانات زندگیتو بدون و... آخرم قرص به من داد که بتونم حتما اون روانیو تحمل کنم یا شایدم خودمم شدم خبر ندارم