2777
2789
عنوان

گوشی خر من😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 123 پست
😂😂😂😂😂😂 هنوزم از اینکارا میکنم با آبجیمو دختر داییم و دوتا پسر خاله هام همسن و سالیم😂😂😂

😂😂😂دیگه بسه وقت شوهر کردنته یه زره سنگین باش 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
نگرب خدا زده کیی تورو جمع میکنه

چی  نوشتی؟!😐😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

19سالمه یه عمر فک میکردم عکس پروفت خودتی و عاشقت بودم😂😂😂

پس  هنوزم  عاشقم  باش😂😂خییییلی  شبیهشم😅

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
من الان دوس دارم خفت کنم 

👊👊😡😡

پس  هنوزم  عاشقم  باش😂😂خییییلی  شبیهشم😅

😄😄😄😄😄 دیوونه😄😄😄😄یه مدت یه چیز دیگه گذاشته بودی انگار برش داشتی

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
شوهر کردم😄😄😄😄😄 با شوهرم از اینکارا میکنم😂

😐😐😐عجب شوهری من اگه صدام بره بالا میگه یواشتر داری با من حرف میزنی یا مردم وقتی میخندم میگه دستتو بزار جلو دهنت 😑😑😑میگم چرا میگه همه نگات میکنن توام وقتی میخندی خوشگلتری هم خرم میکنه هم حرفشو میشونه تو کرسی 😂😂

به زبون شیرازی نوشتم😄😄😄 گریه نکن بیچاره فردا کسی تورو جمع نمیکنه😄

👊😒

هرچی‍‍‍# بگی عمته😒😒👊👊 

😐😐😐عجب شوهری من اگه صدام بره بالا میگه یواشتر داری با من حرف میزنی یا مردم وقتی میخندم میگه دستتو ...

😂😂😂 منو شوهرم یه عمر عاشقی کردیم و دیوونه همیم،،،،اون همیشه میگه عینک بزن چون چشام خیلی خوشکله و میگه فقط مال منه،،،،من خیلی شیطونم دوتامون میریم کبوتر بازی😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
😄😄😄😄😄 دیوونه😄😄😄😄یه مدت یه چیز دیگه گذاشته بودی انگار برش داشتی

عمته😂😂

آره  ی  مدت  عکس  برک  آتانو  با  ی  دختره  گذاشتم  .دیگه  برش  داشتم😅😅

😂😂😂 منو شوهرم یه عمر عاشقی کردیم و دیوونه همیم،،،،اون همیشه میگه عینک بزن چون چشام خیلی خوشکله و ...

😂😂😂😂چه عالی شوهر من غیرتیه