2777
عنوان

مامانا کمک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به پهلو میشه ولی اصلا روی شکم نمیتونه سریع گریه میکنه 😖😖😖چیکار کنم روی شکم بمونه

من دست میبردم خودم شکمشو بلند میکردم بش فیلم نشون میدادم دستمو تکیه میکردم پشت پاش فشار میدادم اونم تلاش میکرد افقی روی شکمم میزاشتم تا دست و پا بزنه یکم دست ببر زیر سینش کمکش کن بیاد بالا از پشت بگیرش ک بتونه دست و پاشو جمع کنه بچه منم دقیقا همین بود هی مادر خودم میگفت این راه نمیره مقایسه اش کرد کاری کرد خودم دست ب کار شدم

جدی ؟؟ممکنه اصلا نره سینه خیز؟؟

اره احتمالش هست هر بچه ی مدله 

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اخه همش خانواده همسرم میگن  بجا سینه خیز نمیره؟؟؟واااای جرا نمیره؟؟داغون شدم

ب خودت نزار بگو پرسیدم گفتن تا هشت ماه وقت داره تااون موقع چهار دست و پا هم میره😂😊

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

من چند روز دیگه ۸ ماهش میشه پسرم ولی سینه خیز نمیره هیچ پهلو نمیشه مگر اینکه کمکش کنم ولی از ۴ماهگی نشست الانم تو حالت نشسته میچرخه یکم هم سعی میکنه ۴ دست و پا بشه این روزا ولی انگار میترسه😬😂تو روروئک هم همه جا میگرده قبلش اصلا تکون نمیخورد و گریه میکرد تا عادت کرد الانم اگه باش تمرین کنم یاد میگیره چهار دست و پا بره ولی من تنبلم راسی دندون هم در نیورد کلا عقبه 😂