2777
2789

بچها پسرم چهارماهشه همیشه از خواب که بیدار میشد گوشه چشمش یکم چرک میداد اما چند روزه چشم چپش خیلی چرک میده و خیسه (قرمز و متورم هم نیست) با اب ولرم یا چایی تمیز میکنم اما بعد چند دقیقه بازم چرک میده  تو این روزای کرونای میترسم سمت مطب و دکتر برم اگر میتونید راهنمایی کنید چه پمادی یا قطره ای به چشمش بزنم؟

احتمالا نوک سینت خورده به چشمش این طوری شده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کیسه اشکش بسته اس...دکتر ببری میل میزنه درست میشه...مشکل مهمی نیست..فقط دکتر ببر

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

چشم خطرناکه من نمیدونم این چایی چیه که از قدیم ول کن ما نیست ببرش دکتر  حالا جدا از شما هرکی هرچی میشه چایی میریزن تاو چشمش بابیا چشمه ها شاید پشت پرده این چرکایی که میده دور از جون یه چیز خطرناک باشه که چایی بدترش کنه بیایید خود درمانی رو بذاریم کنار

من بچه م قبل چهل روزگیش اینطور بود چشماش چرک میداد گاهی اوقاتم میچسبید بردم دکتر بهم قطره چشمی داد گفت بریزم تو چشمش بعدم با یه دستمال تمیز یا گوش پاکن گفته بود گوشه چشمش رو برای چند دقیقه هر روز مالش بدم تا کم کم بعد ده روز خوب شد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....