2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
با ب هم بگیر جدید باشه .  تو هم میتونی سامین بزاری

بردیا قشنگه (اسم خواهرزادمه ) 😍😍😍😍😍

یعنی سامیار قشنگ نیست 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی بین همه ی پستا دنبال یه همچین پستی می گشتم که بهم انرژی بده 😂😂😂😂😂😂 ایشالله پسر م یه م ...

انشالا بسلامت دنیا بیاد گلم...هرچی خودت دوس داری بزار ...جاری من بحرف بقیه رفت حالا میگه کاشکی یه چیز دیگه بود اسمش.....اسم سامیار به نظر من خیلی ابهت داره .....🌸🌸🌸🌸دعا کن منم بچه دار بشم اسمشو سامیار بزارممم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
انشالا بسلامت دنیا بیاد گلم...هرچی خودت دوس داری بزار ...جاری من بحرف بقیه رفت حالا میگه کاشکی یه چی ...

ممنون عزیزم ایشالله که به زودی مامان میشی 😘😘😘😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یادم نیست حرفتون چی بوده ولی اگه اصالت نداشتن اسمه بله قبول دارم❤️

کلی درباره معنی اسم سامیار حرف زدیم😂 تهشم دعوا کردیم😁 

به هر حال فکر کنم الان وقت خوبی برای معذرت خواهیه😘

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
سلام  نه اصلا  واژه سام اصلا معنی خوبی نداره  لطفا غیر استارتر ریپلای نکنید🤗 ...

معنیش چی میشه عزیزم