یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
عزیزمی بین همه ی پستا دنبال یه همچین پستی می گشتم که بهم انرژی بده 😂😂😂😂😂😂 ایشالله پسر م یه م ...
انشالا بسلامت دنیا بیاد گلم...هرچی خودت دوس داری بزار ...جاری من بحرف بقیه رفت حالا میگه کاشکی یه چیز دیگه بود اسمش.....اسم سامیار به نظر من خیلی ابهت داره .....🌸🌸🌸🌸دعا کن منم بچه دار بشم اسمشو سامیار بزارممم
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
انشالا بسلامت دنیا بیاد گلم...هرچی خودت دوس داری بزار ...جاری من بحرف بقیه رفت حالا میگه کاشکی یه چی ...
ممنون عزیزم ایشالله که به زودی مامان میشی 😘😘😘😘
سلام نه اصلا واژه سام اصلا معنی خوبی نداره لطفا غیر استارتر ریپلای نکنید🤗 ...
معنیش چی میشه عزیزم