2777
2789
عنوان

کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست

دکتر من گفت خوردن هیچ چیز در حد اعتدال ضرر نداره وقتی مضر میشه که افراط کنی

شما یه وعده خوردی اشکال نداره منم باردارم و باقالی خوردم اصلا نگران نباش

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
ااااي خدا توت فرنگي چرااااا

توت فرنگی زایمان زودرس میاره در حد 4 یا 5 دونه در روز باید خورد بیشترش مشکل داره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توت فرنگی زایمان زودرس میاره در حد 4 یا 5 دونه در روز باید خورد بیشترش مشکل داره

ممنوووونم عزيزم كه بهم گفتي نميدونستم 

ممنون مهربونم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ممنوووونم عزيزم كه بهم گفتي نميدونستم  ممنون مهربونم

خواهش میکنم

راستی هندونه هم زایمان زودرس میاره روزی یه قاچ بیشتر نخور

اگه تو یه روز هندونه خوردی توت رو نخور یا برعکس

این دوتا میوه تو این فصل زایمان زودرس میارن

خواهش میکنم راستی هندونه هم زایمان زودرس میاره روزی یه قاچ بیشتر نخور اگه تو یه روز هندونه خوردی ت ...

چشششم عزيزم حتمن 

قربونت عزيز دلم ممنونتم 😘😘😘😘😘 واقعا نميدونستم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
چون رو زمینه و بوته ایه و خیلی سخت میشه تمیز بشه ریسکه این ماله کروناست

متوجه شدم عزيزم ممنوووووونتم 😘😘

2827
2791
2779
2792