بچه ها این پسره اومد خواستگاری ولی خانوادش نزاشتن حالا بعده یه سال کات اومد پیام داد ابراز عشق و دلتنگی کردالان تقریبا دوماه بود داشتیم حرف میزدیم دوباره ببینید چی گفت یه دفعه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاملا مشخصه منظورش چیه دیگه ، تورو فقط واس دوستی میخواد ، حوصله نداره کسی تو زندگیش باشه ک درقبالش مسولیت داشته باشه میخواد فقط مث دوست باهات ادامه بده هروقت هم نخواست و نتونست باز کات کنه و بره ، والا حرفاش جز این معنی دیگه ای نداره ک میگه تحمل ناز کشیدن و اینارو ندارم ،،، بعد هم به نظرم باهاش رسمی و جدی برخورد کن فکر نکنه منتظرش بودی ک بیاد بگیرتت ، من بودم بعد از یکسال و مخالفتا و اینا دیگه جواب پیامشو نمیدادم فکر نکنه چه خبره چون اگه واقعا تورو میخواست همون موقع خانوادشو راضی میکرد یکساااااال نمیگذشت حالا باز فیلش یاد هندوستان کنه
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦