2821
2789
عنوان

خواهر شوهرم باعث بهم خوردن زندگیمه

368 بازدید | 20 پست

عقده و شوهرش ی شهر دیگس از اول عروسیم تو همه تعطیلات میان اینجا اوار منه بدبخته با اینکه خونه پدر شوهرم دوتا خیابون بالاتره.چنبار شوهرم بهشون گفته ک مزاحمید و نیاید و برید مسافرت و...

10 روز پیشم من ب خواهرش گفتم و گله کردم از اذیتاشون اونم گفت اشتباهه خونه شما اومدن ازین ب بعد میریم خونه بابام

الان من اثاث کشی دارم

دیروز ابجیش خودش اومد ک کمک من کنه.من فقط اشپزخونه رو جمع کرده بودم.گفتم دیگه کهری نیست گفت بریم اتاقو جمع کنیم رفتیم اتاق و لحاف و تشک و لباسارو جمع کردیم گذاشتیم تو اتاق مهمون و فقط اتاق خواب موند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیروز ابجیش خودش اومد ک کمک من کنه.من فقط اشپزخونه رو جمع کرده بودم.گفتم دیگه کهری نیست گفت بریم اتا ...

بقیه شو گذاشتی لایک کن بیام بخونم

میشه برای مشکلم یه صلوات بفرستین؟! ممنونم💖

بعد شب ک شوهرم اومد گفت اینارو جمع کردی ک نیان(شوعر ابجیش صب زنگ زده بود گفته بود جمعه میام)گفتم خود آبجیت گفت جمع کنیم نمیان اینجا گفت میان گفتم نمیان و رفت حموم.از حموم برگشت شامو اوردم سرم داد زد گفت ببرش اونور وگرنه هم اینارو هم تورو میزنم له میکنم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792