2777
2789
عنوان

من که ...نشدم😑

241 بازدید | 18 پست

حالا عید فطر کیِ؟😒

سه تا چای زعفرون غلیظ و عرق رازیانه و بپر بپر هیچکدوم کمک نکرد😞

سه روزه کمر درد دارم...عه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو سه روز دیگه طاقت بیارید تمومه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نکنه حامله ای 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مسکن خوردی؟

نه...دردش زیاد نیس.خفیفه اونم گاهی...ولی اینکه چرا با وجود اینچیزا نشدم عجیبه

خب بپر بپر دردت رو بیشتر میکنه

مسکن بخور صبور لاش

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من باید فردا میشدم.امروز شدم

چای دارچین بخور

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
خب بپر بپر دردت رو بیشتر میکنه مسکن بخور صبور لاش

دردم مهم نیس..خفیفه و پاره وقت...میخوام بشم😐

دردم مهم نیس..خفیفه و پاره وقت...میخوام بشم😐

از روزه خسته شدی؟😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
از روزه خسته شدی؟😂

آره خب شرایط سختی دارم...از اول ماه همه رو گرفتم با دو تا بچه کوچیک که یکیش کلاس اولیه...از صبحم بیدارم هر روززز