2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی چهارماهه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو خدا از کجا بفهمم چیزیش شده یا نه

اگه چیزیش میشد که بچه گریه میکرد عزیزم.... یا جایی دردش میگرفت... بهش فکر نکن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
از بس بقیه گفتن اینم دیونگی کرد بچه جاری تو چهل روزگی زد موهاشو

درست میشه نگران نباش.اما دیگه نذار با حرف مردم کاری رو بچه انجام بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اروم بود طفلک خیلی مظلومه اخه چرا اینکارو کردم خیلی حالم بده😭

عزیزم قرار یباشه سر یه ماشین کردن مو اینقد خودت عذاب بدی که بعدها داغون میشی.

من دوتا بچه دارم سومی هم دهروزشه گلم. میگم کار خوبی کردین موهاشو زدین چون موهایاصلیش رشدمیکنه    

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
ممنون عزیزم امیدوارم چیزیش نشده باشه وگرنه مطمعنم میمیرم از عذاب وجدان

نه انشالله چیزی نمیشه نگران نباش به مرور درست میشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم قرار یباشه سر یه ماشین کردن مو اینقد خودت عذاب بدی که بعدها داغون میشی. من دوتا بچه دارم سومی ...

اخه. ماشین حسابی تکون میده سر بچن رو خدا کنه چیزی نشده باشه مرسی از دلداریت گلم خدا حفظ کنه بچه های گلتو مهربون

اخه. ماشین حسابی تکون میده سر بچن رو خدا کنه چیزی نشده باشه مرسی از دلداریت گلم خدا حفظ کنه بچه های ...

تازه شما که همسرت تو خونه کوتاه کرده!!!

من که هردو رو سلیمونی مردونه بردم چقدر گریه کرد و سرش تکون میداد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین