2777
2789
خدا روشکر انشالله که همیشه خـب بخوابه  دختر من برعکس از تولدش تا الان مشکل خواب نداشته الان د ...

مرسی عزیزم .ولی پسر من از اول خوابش افتصاح بود. الان تازه دارم میفهمم زندگی ینی چی

مرسی عزیزم .ولی پسر من از اول خوابش افتصاح بود. الان تازه دارم میفهمم زندگی ینی چی

الان تازه میفهمم مامانا چی میکشن سبلا بخش کوچکی از بیخوابیاشو حس میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهن خواب رو زیاد میکنه سر غروب به بچه آهن میدم شب خیلی خوب میخوابه وقتایی هم که کمبود آهن میگیره کل ...

باهاتون موافقم ١ماهه شربتش تمام شده گفتم شاید خوب نباشه این همه ویتامین میخوره واسه همین قطعش کنم تقریبا دوهفته بعدشخ ابش بهم خورد

پسر من مرداد سه سالش تموم میشه الان تو قرنطینه روز و شبش برعکس شده حسابی خوابش به هم ریخته... یه رو ...

دختر منم از عید به بعد اینطور شده از بس خودم شبا بیدار بودم روزا خواب😥

دختر منم از عید به بعد اینطور شده از بس خودم شبا بیدار بودم روزا خواب😥

والا منم به هم ریختم اولاش بخاطر بچه ها بیدار میموندم ولی الان خودمم دیگه خوابم نمیبره الان دو روز میرم سرکار بقیه اش رو دورکارم... نگرانم از دو هفته دیگه هر روز باید برم سرکار 

والا منم به هم ریختم اولاش بخاطر بچه ها بیدار میموندم ولی الان خودمم دیگه خوابم نمیبره الان دو روز م ...

منم شبا دیگه خواب ندارم کمبود ویتامین بی هم رو خواب تاثیر داره فردا میرم میم ارنج برا‌ میگیرم تنها شربتیه دوس داره

امروز ساعت 7 که خوابید هر طور شده ساعت 11 یا 13 ظهر بیدارش کن.

حتی اگه گریه کرد یه جور سرگرمش کن.اینجوری شب زودتر خوابش میبره

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖