2821
2789

دارو نداره

جراحی 🤦‍♀️🤦‍♀️

من دارم و میترسم برم

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن وقته داری ‌؟   چرا نمیری بزرگتر میشه ها

چند ساله هستش

باورت میشه خیلی بدم میاد ازش ولی میترسم از جراحیش

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
چند ساله هستش باورت میشه خیلی بدم میاد ازش ولی میترسم از جراحیش

وا چطوری دووم آوردی کمر دردش شدیده 

درضمن دوستمم داشت سرپایی لیزر کردن عملش فقط یک ربع طول کشید من خودمم باید برم 

اره عملش زیاد سخت نیس 

خواهرشوهرم جراحی کرد بازبود به چه وحشتناکی افتصااااح چند وقت فقط خوابید آخرسر عفونت کرد بنده خدا خیلی عذاب کشید... ولی من برا شوهرم برا لیزر وقت گرفتم فقط اونشب یکم برا احتیاط خوابید خداروشکر از فردا سرحال و هیچی نبود 

وا چطوری دووم آوردی کمر دردش شدیده  درضمن دوستمم داشت سرپایی لیزر کردن عملش فقط یک ربع طول کشی ...

نه عزیزم اونجایی که شما میگی نیست.واسه من روی پامه😅

خواهرشوهرم جراحی کرد بازبود به چه وحشتناکی افتصااااح چند وقت فقط خوابید آخرسر عفونت کرد بنده خدا خیل ...

وای عمل باز خیلی سخته طول میکشه خوب بشه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش