2777
2789
عنوان

چهره من

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 206 پست
این نیمرخ دماغمم

به صورتت میاد 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ؟؟؟ مرسی  خیلی خوب شد اینجا نظر پرسیدم  قیافه خیلی سلیقه ایه ولی فهنیدم متوسط رو ب ...

خیلی چهرت دوس داشتم طبیعی و زیبا ..بینیتم خوبه باور کن

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
صفحه ده راجع ب نیمرخ دماغم نظرت چیه خیلی بده 

نه خیلی خوبه

اره از رو ب رو خوبه  مشکلی نداره از نیمرخ امااااا  شما جای من بودی بینی رو عمل میکردی ؟

نه عزیزم منم همینطوریه عمرا عمل کنم  

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
2790
2778
2791
2779
2792