2777
2789
عنوان

داداشم گریه میکنه میگه ابجی شوهرنکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 19 پست

باباداداش من ۲۶ سالشه فقط موقع سفره انداختن و سفره جم کردن میگه کاش پری شوهر نکرده بود همین که سفره جم میشه یا میخواد یه چیز خوشمزه مثل هایلا یا پنیر لیقوان بخوره میگه خدا رو شکر پری شوهر کرده من خودم سفره رو جم میکنم

عزیزم یاد خودم افتادم . منم میخواستم عروسی کنم داداشم 12 سالش بود به شدت وابسته م بود همش گریه میکرد . حالا که 7 سال میگذره با خودم همیشه میگم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم و همیشه پیش داداشم بودم با این که شوهرم خوبه ولی هنوز به داداشم وابسته ام .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یاد خودم افتادم . منم میخواستم عروسی کنم داداشم 12 سالش بود به شدت وابسته م بود همش گریه میکرد ...

منم همین حسو دارم مطمنم از دوری داداشم دق میکنم.

خیلیب دوسش دارم حتی از پدر و مادرمم بیشتر

منم همین حسو دارم مطمنم از دوری داداشم دق میکنم. خیلیب دوسش دارم حتی از پدر و مادرمم بیشتر

اره منم همینطور . بابام اصرار به ازدواجم کرد البته منم شوهرم رو دوست داشتم ولی الان که نگاه میکنم میبینم داداشم خیلی بهم احتیاج داره پشیمونم چرا زندگیم رو فداش نکردم .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤