2821
2789
عع تو منی یا چی😯 منم دو روزه...گلی زعفرون خوردم...الان شوهرمو فرستادم پی عرق رازیانه...😑

راجع به عرق رازیانه،  دوستان عرق رازیانه نباید بدون تجویز پزشک، مصرف بشه،  یه خانم دکتری که الان متاسفانه فوت کرده، میگفت افرادی که تو خانواده یا افراد درجه یک سابقه سرطان داشتن، نباید عرق رازیانه مصرف کنن، چون در این صورت نتیجه عکس داره....  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودموکشتم بسکه زعفران خوردم هیجی به هیچی.

اره منم زمانی ک کیست داشتم سه بار بیبی چک منفی بود زعفرون خوردم فایده نداشت تا رفتم دکتر ک پروژسترون تزریق کرد بعد سه روز شدم بعدم ک ال دی خوردم واس کیست کیستم افتاد پریودیم منظم شد

پ اگ همیشه عقب میفته و هی ب مرور عقب افتادنش بیشتر میشه کیست

چه اصراری داری حالا😐 نخیر کیست نیست...تنبلی تخمدان دارم...تازه خوب شده اوایل دو ماهی یه بار میشدم...الان یه روز عقب افتاده

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792