2777
2789

اسمش امپول بی حسیه یعنی فوری بی حس میکنه فقط تماس سوزن باپوست روحس میکنی تودیگه مادرشدی اینم چیزیه کابوس بشه برات قدرت روحیت روبالاببر یعنی چی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد بعدش برام قابل تحمله ولی آمپولش واقعا ترسناکه واسم

اتفاقا درد بعدش سختتر از امپول بیحسیه ولی اگه سز شدی حتما پمپ درد بگیر یکم هزینه داره ولی دردت رو خیلی کم میکنه

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
درد بعدش برام قابل تحمله ولی آمپولش واقعا ترسناکه واسم

توازامپول میترسی وگرنه درد بعدش که خیلی زیاده همش التماس میکنی بیان بهت بی حسی بزنن😉

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
واقعا؟

اتفاقا یه آمپول بزرگ هم بود وقتی دیدمش نزدیک بود سکته کنم ولی اصلا درد نداشت به نظرم چون بی حسی قوی هست تا وارد بدن میشه دیگه درد رو حس نمیکنی 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
بالاخره ک باید دس به کار میشدم،ولی خب از همون اول تصمیمم این بود ک برم سزارین و فقط از لحظه آمپول می ...

این چیزاش درد نداره سزاریان دوروز بعده عمل جای بخیه ها انگار چاقو چاقوت میکنن میخندی درد میگیره مسکن بخور 

ب دکترتم بستگی داره من خودم تبریز سز شدم اصلا متوجه نشدم کی بیحسی زدن

کی بود دکترت 

کدوم بیمارستان

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
درد بعدش با شیاف و اینا حل میکنم،پمپ درد چی هست؟

مسکن قویه یه چیزی مثل سرم هست وصل میکنن و مرتب مسکن رو وارد خون میکنه تا وقتی مرخص بشی بهت وصله

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا