2777
2789
من یکی از شهرستان های تهرانم و هیچ دوستی ندارم  دوستان فقط همین کاربرای محترم نی نی سایت هستن& ...

آره منم جایی نزدیک اسلامشهر

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته که توی مدرسه و دانشگاه نباشی و دوستی پیدا کنی که شبیه خودت باشه و بهت حس خوبی بده

واقعا سخته

برای منی که توی محل کارم خانمی نیست و ارتباطی هم با همسایه ها و محیط بیرون ندارم تقریبا غیرممکنه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من در شهر خودم زندگی میکنم . غریبه هم نیستم . دور و اطرافیانم پر از فامیلام هستن . 

امااااا نه با کسی رفت و امد دارم نه کسی میاد . 

هیچ دوستی هم ندارم . تنهام کلا 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
باشگاهم نیومد؟

نه! گفت قراره برم سر کار و بعدم غیب شد

بی احساس و بی وفا بود اصلا خوشم نیومد

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چرا عزیزم؟

برای اینکه خانوادم از اول مخالف دوست شدنم با کسی بودن 

حتی رفت و امد با فک و فامیلا  

فک و فامیلام ادمای معمولی هستن . بد نیستن .

ولی خانوادم محدود فکر میکنن خیلی محدود .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره دقیقا. ادم تو دانشگاه خیلی دوست پیدا میکنه

چون توی دانشگاه توی محیطی هستی که همسن خودتن و شرایطشونم مشابه خودته پس طبیعتا میتونی چند نفرو پیدا کنی و باهاشون دوست بشی. اما بعد ازدواج توی یه محیط جدید خیلی سخت پیدا میشه. هر کس سنش فرق داره دغدغه هاش فرق داره و ... 

من که کلا روابط عمومیمم ضعیفه. ‌‌ آدم صاف و ساده ای هم هستم یعنی یه اپسیلون اهل حسادت و این داستانا نیستم اما خیلی کم پیش میاد با کسی وارد صحبت بشم

مطمعنی چیزی از خونه ت نبرده؟😐 ادم شک میکنه خو

نه بابا. اونجوری هم نبود. دختر خوبی بود . فقط با من خیلی متفاوت بود. من اصلا نمیتونم غیب بشم و جواب کسیو ندم و به روی خودمم نیارم یعنی به شدت از همچین حرکتی عذاب وجدان میگیرم. اصن شب خوابم نمیبره اگه همچین کاری کنم. ولی اون مث من نبود که اینقد بیخیال و راحت بود. قبلنم ازینجور آدما دیده بودم