2777
2789
چن وقت قبل یکی همینجا بهم گفت چله دعای توسل بگیر دقیقا چله دیروز تموم شد

خوشبحالت چقدر زود خدا صداتو شنید خداروشکر ....به مصلحت بوده لابد ...

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت چقدر زود خدا صداتو شنید خداروشکر ....به مصلحت بوده لابد ...

شما هم چله بگیر مطمئنم جواب میگیری توسل کن به حضرت فاطمه من شب قدر تنها خونه بودم انقد صداشون زدم بعدم ک قرآن رو باز کردم سوره یوسف برام اومد ک معنیش خوندم آرامش داد بهم و مطمئن شدم ک خدا دیر یا زود بهم میده

شما هم چله بگیر مطمئنم جواب میگیری توسل کن به حضرت فاطمه من شب قدر تنها خونه بودم انقد صداشون زدم بع ...

توسلم زیاد هست چله زیاد برداشتم لابد به مصلحت نیست اما دلم خیلی روشنه حس خوبی دارم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم قبل پری علایمی داشتی ؟ منم سه روز دیگه موعدمه اصلا نمیتونم بصبرم 

نه عزیزم هیچ علائمی نداشتم انقدم توجه میکردم ک تغییری پیدا کنم هیچی نبود ولی از دیروز ک موقع پری بود درد پریود داشتم زیر دلم تیر میکشید حس میکردم الانه پریود بشم

منم ۷۹ ام  کاش عید فطر بفهمیم هر دومون مامان شدیم  اونوقت دو تا نی نی  هم زمان به د ...

کی میخوای بی بی بزاری .......من چون ماه های قبل جلو افتاد ولی این ماه نه امیدم زیاده.....سومین ماه اقدامم تو چی

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  
دیروز باید پری میشدم ک نشدم امروز تست زدم مثبت شد

مبارکت باشه عزیزم، قبلش بی بی نگذاشته بودی؟ من سه روز مونده امروز بی بی منفی شد خیلی ناراحت شدم واسم دعا کن عزیزم 

توسلم زیاد هست چله زیاد برداشتم لابد به مصلحت نیست اما دلم خیلی روشنه حس خوبی دارم

پیج ندا عطار زاده تو اینستا بزن بهش بگو تا مشاوره بهت بده خیلی دسش سبکه همه اینو میگن..neda.attarzadeh

مبارکت باشه عزیزم، قبلش بی بی نگذاشته بودی؟ من سه روز مونده امروز بی بی منفی شد خیلی ناراحت شدم واسم ...

نه عزیزم کسی برام نمیخرید الانم بدون اینکه کسی بفهمه رفتم گرفتم ک تست کنم نمیدونن تو دلم چه خبره که..صبر کن عزیزم بزار حداقل یه روز بگذره

کی میخوای بی بی بزاری .......من چون ماه های قبل جلو افتاد ولی این ماه نه امیدم زیاده.....سومین ماه ا ...

من دو سال و نیمه 

امروز یا فردا موعودمه میخوام عقب بندازم 

یک شنبه یا دوشنبه بزنم

منم چند ماهه قبل پریود لکه بینی دارم 5روز الان اصلا ندارم 

فقط گاهی اوقات یکم شکمم درد میکنه 

و سینه هامم کمی درد ناک شده

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

پیج ندا عطار زاده تو اینستا بزن بهش بگو تا مشاوره بهت بده خیلی دسش سبکه همه اینو میگن..neda.attarzad ...

ممنون مهربون باش