2777
2789
عنوان

عروسی یا خرید یه خونه کوچیک؟ مسئله این است...لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینا هیچ وقت در آینده حسرت نمیخوری که چرا بجای ۵۰ تا مهمون ۵۰۰ تا نیومدن عروسیت

یا چرا نوه عمه شوهرخالت نبود

همون لباس و چند تا مهمون خیلی نزدیک و چند تا عکس و یه حال خوش برات میمونه

پس خونه مهمتره

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

من اگه یه درصد مطمئن بودم با پولی که خونه رهن کردیم+طلاهام+پول عروسی میتونم خونه بخرم یه لحظه هم غفلت نمیکردم خونه میخریدم ولی متاسفانه با همه اینا حداقل باید ۲۰۰تومن دیگه هم داشتم تا میشد یه خونه تازه تو جای نه چندان خوب گرفت  خونه بگیر شک نکن

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

عزیزم منم باهاش خیلی در این مورد صحبت کردیم .بنظرم خونه خیلی مهم تر و عقلانی تر باشه برای عروسی ک دلت نگیره چون ک بعد ازدواج وقتی پول دستتون اومد سالگرد ازدواج مفصل بگیر حتی از عروسی هم بهتر اینجوری دردسر و استرسش هم کمتره از نظر اتلیه و فیلم هم تو دلت نمیمونه

اره واقعادهمینطوره ممنون از راهنماییتون💖💖

خواهش مبکنم عزیزم من خودم بخاطر غرغرای خانواده شوهرم عروسی گرفتم ولی اصلا به دلم نبود

میخواستم ساده باشه همه چی ولی اونا گفتم حتما باید عروسی بگیرین

ما خونه و ماشین هم داشتیم ولی میشد اون پول را برای کارای مهمتر استفاده کرد نه شام و رقص و قر و فر

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

بیشتر  دوستان یه نظر دادن و درست بودن  خونه بخر عقد هم لباس عروس با اتلیه برو فامیل نزدیک هم هست دیگه خرج اضافه چیه جشن جشنه چه ۱۰۰ نفر چع ۱۰۰۰ نفر مهم اینه خوشبگزره اما سر وقت خودش بهتره نه بری سر خونه زندگیت چون یطوریه 

نظر# ،شخصی، سلیقه ای 

بیشتر  دوستان یه نظر دادن و درست بودن  خونه بخر عقد هم لباس عروس با اتلیه برو فامیل نزدیک ...

من خودمم سروقتش دوس دارم بنظرم خیلی نسخره بازیه دوسال بعد ک رفتم سرخونه و زندگیم عروسی بگیرم

من خودمم سروقتش دوس دارم بنظرم خیلی نسخره بازیه دوسال بعد ک رفتم سرخونه و زندگیم عروسی بگیرم

اره این طور بهتره کلا این جشو برا این میگیرن که زندگی عروس داماد با شادی و خوشی شروع بشه و مخصوص اول زندگی است سمت ما رسممون اینه که گفتم