2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست
بعدهمزنش درچه حدمن فکرمیکنم همزناشون الکیه🤦‍♀️

بستگی داره چقدر اهل شیرینی و کیک بختن باشی. برای گاهی گداری خوبه. اما اگه از اینایی هیتی که هر روز کیک و شیرینی درست میکنی برات راحتتره که یه همزن قویتر بخری. اما من با این همزنش کیک هم درست میکردم و خیلی هم خوب بود

[QUOTE=137632399]عزیزم اگه یه وسیله ای چندکاره میخوای بخری یه برند خوبتر بخر اگر نه برندهای ضعیفتر میخوای بخری جدا جد ...[/QUOT

نمیدونم والابه اون صورت که نمیتونم هزینه کنم توش موندم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بستگی داره چقدر اهل شیرینی و کیک بختن باشی. برای گاهی گداری خوبه. اما اگه از اینایی هیتی که هر روز ک ...

نه منکه اصلااهل کیک درست کردن نیستم آماده روترجیح میدم ولی حالاشایدسالی یه باربخوام برای کیکم استفاده کنم

[QUOTE=137632399]عزیزم اگه یه وسیله ای چندکاره میخوای بخری یه برند خوبتر بخر اگر نه برندهای ضعیفتر م ...

میدونی چیه وقتی مثلا یه همزن و یه خردکن ضعیف جدا بخری هرکدوم نسبت به یه چندکاره ضعیف دیرتر خراب میشن ولی یه چندکاره موتورش اتصالاتش هربار استفاده میشن و حساب کن هرچقد تعدادش بیشترباشه بیشترم استفاده میکنی

یه مدل شبیه همینم دیدم همزن خردکن ابمیوه گیر گوشتکوب برقی همش باهم ۳ونیم مارک بوش بود ولی خب این مارکا بامارکای قوی قابل قیاس نیس چند چندکاره یک موتور داره 

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
نه منکه اصلااهل کیک درست کردن نیستم آماده روترجیح میدم ولی حالاشایدسالی یه باربخوام برای کیکم استفاد ...

پس شک نکن که همین خوبه. البته مارکی که گفتی رو نمیشناسم. من یه سری همه کاره خیلی دنگ و فنگ دار هم دارم اما اون خاک میخوره تو کمد. همه کارام با این انجام میشه😅

یعنی فومامارکش خوب نیس؟

نمیدونم استفاده نکردم ولی از لحاظ قیمتی بخوای حساب کنی بازم من یه مارک ناشناخته دیدم همین وسیلش نزدیک۱ بود ولی بازم شما با درایت خودت وسیلتو بخر من حرفا میگم این خوبه ولی شما باتوجه به بودجت خریدکن عزیزم‌.خوشبخت بشی

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز