2777
2789
عنوان

بدون شرح......‌‌‌...♤♧☆

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 228 پست

ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﺑﺨﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ

ﻧﻮﺷﺘﻢ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ، ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ

ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮔﺮﯾﺴﺖ !

ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺳﻼﻡ، ﺧﻮﺑﯽ ﺷﯿﺸﻪ؟ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﯾﺴﺖ !

ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ

نیمه تعطیل🇲🇰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،

درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟!

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
به هرکس که می نگرم در شکایت است ، درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟!

👍👍👍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
این عین واقعیته👍👌👌

👌👌

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!

از دشمنان برند شکایت به دوستان

چون دوست دشمن است، 

شکایت کجا بریم؟

این جمله؛

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو !

این غلطه عزیز من !

اگر بخواهی همرنگ این مردم دم دمی مذاج 

بشی باید تغییر ماهیت بدی و آفتاب پرست

بشی...

همرنگ دیگران نباش 

خودت باش و همیشه بهترین و درست ترین کار را انجام بده !👌👌👌

از تنفر خودتون به خاطر

چیزهایی که

نیستید دست بکشید...

و شروع کنید

به دوست داشتن خودتون ،

به خاطر چیزهایی که

هستید...

موفقیت شخصی ،

از درون حاصل میشود و موقعی بدست می آید

که شما قادر باشید

نه تنها « خودتان » باشید

بلکه همچنین « خود » را

« دوست » داشته باشید

نیمه تعطیل🇲🇰

آن کَس که بدم گفت، بدی سیرت اوست

وان کَس که مرا گفت نکو خود نیکوست

حال متکلم از کلامش پیداست

از کوزه هَمان برون تراود که در اوست...

"اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم بیدار نشود

و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود👌

بعد از تو هیچ میماند از قلبم     بغضم حریفِ گریه هایم نیست خدای من این گریه ها یعنی شروع ...

آقا مرسی 😅😁🤗😍❤️

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی