2777
2789
عنوان

ابروی پر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست
عزیزم ب ا من ک دیگه میشه گف همیشگی شده ،من خیلی چیزا رو امتحان کردم بهتر از همه کرم اوره و اوسرین ثم ...

@پاندا_مهربون

این کرم دستساز هست داروخونه خوب برو اینو تهیه کن. من اگزما داشتم خوب شدم این نسخه قدیمی هست حتما تهیه کن روزی ۳ بار بزن. دستکش نخی هم بنداز تا خوب جذب بشه . بهتر که شدی فقط شبا موقع خواب بزن. بهت قول میدم حتما حتما خوب میشی در کنار یه سری مسائل رعایت کن مثل انداختن دستکش موقع حمام دستشویی شستن ظرف..

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
چرا عزیزم مگ چیشده!؟تواین دوره پول آبرو هم میاره بخداباچشم دیدم ک میگم

بله پولدار که باشی انگار همه چی داری یه دختر ۱۸ ساله پولدار که شوهرت به خاطرش باهات قهر کنه که چرا خانومش از ابنکه باهم پیام ردو بدل میکنن ناراحته خیلی زور داره خاک توسرم که حامله هم هستم

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگزما زده بود دستم خوب شد دوباره برگشته چیکار کنم😔

برات عکس نسخه کرم دستساز اینجا فرستادم تهیه کن. اسکرین بگیر

@پاندا_مهربون این کرم دستساز هست داروخونه خوب برو اینو تهیه کن. من اگزما داشتم خوب شدم این نسخه قدی ...

ثمین اوره رو میگین؟

اره میزدم

بعد هر شستشو بلافاصله

خوبم شد

باز دهره میخاره و دون دون شده

بعد موقه حموم دسشویی نمیشه ک با دستکش😢

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
بله پولدار که باشی انگار همه چی داری یه دختر ۱۸ ساله پولدار که شوهرت به خاطرش باهات قهر کنه که چرا خ ...

الاهی بمیرم واس دلت خواهرم

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!
ثمین اوره رو میگین؟ اره میزدم بعد هر شستشو بلافاصله خوبم شد باز دهره میخاره و دون دون شده بعد م ...

نه این کرمی که میگم دستسازه داروساز باید درست کنه هر داروخونه ای هم مواد اولیه اش رو نداره.

با دستکش میشه رفت حموم . مهم اینه ساییدگی دستات با صابون و شامپو سر و بدنت کمتر بشه . موقع دستشویی هم دستکش بنداز کارتو انجام بده که مجبور نشی دستتو با مایع بشوری

الاهی بمیرم واس دلت خواهرم

خدانکنه عزیزم کلا پول داشته باشی همه چی داری بیخیال دل ماهم خدایی داره

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
نه این کرمی که میگم دستسازه داروساز باید درست کنه هر داروخونه ای هم مواد اولیه اش رو نداره. با دستک ...

بدخط بود میتونن بخونن؟

دستت درد نکنه عزیزم

لطف کردی

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
خدانکنه عزیزم کلا پول داشته باشی همه چی داری بیخیال دل ماهم خدایی داره

شماره یا ادرس خونه دختررو پیداکن شرفشو بریز اینطوری ک نمیشه

وچه تازیانه ها که نخوردیم از زبانهای خود عزیز کرده!!!!