paaan مدیر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 894 عنوان غسل واجب | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 54 پست خانوما غسل واجب دارم ک قبل ازاذان صبح باید انجام بدم اما مهمون داریم وتو اتاقی ک حموم هس خوابیدن خلاصه بگم ک امکان غسل کردنم نیس چیکارکنم بتونم روزمو بگیرم؟؟تیمم بجای غسل چجوری هس کسی میدونه راهنماییم کنه لطفا❤🌹 1399/02/31 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اندرومدا عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2400 بله پس چی منظورتون از ترشح اینه که اب میپاشه؟؟ سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 سنگ دستشویی اب بهش بیاد پاکه😕😕 نمیدونم بهتون چی بگم کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
موپرکلاغی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 900 ندارم گلم ایراد داره اصلا من جای این خانوم باشم میرم حموم اخرتم رو به مهمون نمیخرم سنگ دستشویی پاک است هر چند خيس باشد.مگر اينکه يقين داشته باشيد نجاستي به بدن يا لباس شما سرايت کرده باشد
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 منظورتون از ترشح اینه که اب میپاشه؟؟ نشنیدید مگه؟احکام تو توالت غسل رو میدونید این خانوم انجام بده ایراد داشته باسه شما مدیونید کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
پریزاد76 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1230 ندارم گلم ایراد داره اصلا من جای این خانوم باشم میرم حموم اخرتم رو به مهمون نمیخرم فقط وجود اب مهم نیست، شرایطش باید مهیا باشه..شاید واقعا نتونه تو دستشویی غسل کنه... چه اشکال داره تیمم کنه
اندرومدا عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2400 نشنیدید مگه؟احکام تو توالت غسل رو میدونید این خانوم انجام بده ایراد داشته باسه شما مدیونید اخه وقتی اب بگیری دستشویی هم مثل جاهای دیگه پاکه خیلی از حمام و دستشویی ها با هم یکین والا من تاحالا ترشح میشه رو نشنیدم🙈🙈 سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 سنگ دستشویی پاک است هر چند خيس باشد.مگر اينکه يقين داشته باشيد نجاستي به بدن يا لباس شما سرايت کرده ... حرفی ندارم راجب نظرتون میدونستم گفتم دین نگیرم گردنم پاک نیست ولی کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 فقط وجود اب مهم نیست، شرایطش باید مهیا باشه..شاید واقعا نتونه تو دستشویی غسل کنه... چه اشکال داره تی ... اخه گلم اشکال داره توالت غسل . کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 اخه وقتی اب بگیری دستشویی هم مثل جاهای دیگه پاکه خیلی از حمام و دستشویی ها با هم یکین ... باهم باشند فرق میکنه جدا هست فاصله هست منم رفتم باهم باشه ولی اون مکان که ببخشید میشینی واستادی غسل کنی ایراد داره کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 منظورتون رو متوجه نشدم.. میگم دستشویی اشکال داره غسل کزدن کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16735 بعد سوال شرعی رو از مقلدتون بپرسید کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)