2777
2789
من وزوزم خيلي بده ... هركي پيشم بشينه ميشنوه ... سچن ماهه حس ميكنم كم كم داره تاثير ميزاره

منم ازبهمن تاحالا دارم وزوز گوش ولی دکتر گفت از اعصابه ....تست شنوایی سنجی و vngرفتی؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
نمیتونی سمعک بذاری؟وزوز نمیکنه؟ چرا کم شنوا شدی؟

دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه.

نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شنوایی سنجی فهمیدم این مشکل رو دارم. علتشو نمیدونم یه دکتر گفت شاید آریون گرفتی بچه بودی

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت الان خوبین؟گوش شما فقط کم شنوا بود یا وزوز هم داشت؟شوهرمنم باید عمل کنه

بیست سال پیش تو تهران؟عمل کردم.کم شنوا بودم،یعنی پرده گوشهام پاره شده بودم  الان خوب میشنوم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه. نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شن ...

من تو بچگی نیمه ناشنوا بودم،افسردگی شدید گرفتم عمل کردم خوب شدم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
بیست سال پیش تو تهران؟عمل کردم.کم شنوا بودم،یعنی پرده گوشهام پاره شده بودم  الان خوب میشنوم

خب خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشین ....عملش سخت بود یا ن ؟

خب خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشین ....عملش سخت بود یا ن ؟

ممنون

برا من که نه سالم بود سخت بود

دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه. نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شن ...

ازاین سمعک هاکه داخل گوش کار میذارن و پیدانیست چرا امتحان نمیکنی ؟انشالله ک همیشه تندرست باشی 

من تو بچگی نیمه ناشنوا بودم،افسردگی شدید گرفتم عمل کردم خوب شدم

هردو گوش بود؟من چون یکیشه میگن درمان نداره البته من پرده گوشم نیس عصب گوشم فلجه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
هردو گوش بود؟من چون یکیشه میگن درمان نداره البته من پرده گوشم نیس عصب گوشم فلجه

آره من هر دو بود

عزیزم😭 واسه شوهرمنم دعاکن خدابخیر بگذرونه باید عمل کنه ...خودمم باید برم تست vng 

شاد و موفق باشی

تست چی بدی؟

شاد و موفق باشی تست چی بدی؟

اسمش vng حدود یک تا یک ساعت و نیم طول میکشه ....ازگوش و مغز همزمان تست میگیرن ....من سرگیجه شدید و وزوز و درد گوش دارم 

اسمش vng حدود یک تا یک ساعت و نیم طول میکشه ....ازگوش و مغز همزمان تست میگیرن ....من سرگیجه شدید و و ...

برات دعا میکنم تسبیح دستمه

برات دعا میکنم تسبیح دستمه

مرسی عزیزم پس قربون دستت واسه بچه دارشدن و عمل ای وی اف ک قراره خرداد برم و خانوادمم ک سروسامان بگیرن هم دعاکن ....

منم واست ایت الکرسی میخونم انشالله بلا از خودت و خانواده و عزیزانت دور باشه و همیشه شاد باشین ☺