kamandmiss مدیر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 عنوان كم شنوايي | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست كي كم شنوايي داره؟ منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ... 1399/02/30 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 من وزوزم خيلي بده ... هركي پيشم بشينه ميشنوه ... سچن ماهه حس ميكنم كم كم داره تاثير ميزاره منم ازبهمن تاحالا دارم وزوز گوش ولی دکتر گفت از اعصابه ....تست شنوایی سنجی و vngرفتی؟ من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 نمیتونی سمعک بذاری؟وزوز نمیکنه؟ چرا کم شنوا شدی؟ دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه.نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شنوایی سنجی فهمیدم این مشکل رو دارم. علتشو نمیدونم یه دکتر گفت شاید آریون گرفتی بچه بودی زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 اونوقت الان خوبین؟گوش شما فقط کم شنوا بود یا وزوز هم داشت؟شوهرمنم باید عمل کنه بیست سال پیش تو تهران؟عمل کردم.کم شنوا بودم،یعنی پرده گوشهام پاره شده بودم الان خوب میشنوم بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 وزوز داره شوهرت فقط ن کم شنواهم شده جدیدا ... من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه. نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شن ... من تو بچگی نیمه ناشنوا بودم،افسردگی شدید گرفتم عمل کردم خوب شدم بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 بیست سال پیش تو تهران؟عمل کردم.کم شنوا بودم،یعنی پرده گوشهام پاره شده بودم الان خوب میشنوم خب خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشین ....عملش سخت بود یا ن ؟ من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 خب خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشین ....عملش سخت بود یا ن ؟ ممنونبرا من که نه سالم بود سخت بود بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 دکتر گفت باید بزنی ولی خودم اصلا دوس ندارم غرورم پیش خودم میشکنه. نه وزوز نمیکنه بچگی که میرفتیم شن ... ازاین سمعک هاکه داخل گوش کار میذارن و پیدانیست چرا امتحان نمیکنی ؟انشالله ک همیشه تندرست باشی من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 من تو بچگی نیمه ناشنوا بودم،افسردگی شدید گرفتم عمل کردم خوب شدم هردو گوش بود؟من چون یکیشه میگن درمان نداره البته من پرده گوشم نیس عصب گوشم فلجه زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 ممنون برا من که نه سالم بود سخت بود عزیزم😭واسه شوهرمنم دعاکن خدابخیر بگذرونه باید عمل کنه ...خودمم باید برم تست vng من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 هردو گوش بود؟من چون یکیشه میگن درمان نداره البته من پرده گوشم نیس عصب گوشم فلجه آره من هر دو بود بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 عزیزم😭 واسه شوهرمنم دعاکن خدابخیر بگذرونه باید عمل کنه ...خودمم باید برم تست vng شاد و موفق باشیتست چی بدی؟ بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 شاد و موفق باشی تست چی بدی؟ اسمش vng حدود یک تا یک ساعت و نیم طول میکشه ....ازگوش و مغز همزمان تست میگیرن ....من سرگیجه شدید و وزوز و درد گوش دارم من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
شکوری عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 2981 اسمش vng حدود یک تا یک ساعت و نیم طول میکشه ....ازگوش و مغز همزمان تست میگیرن ....من سرگیجه شدید و و ... برات دعا میکنم تسبیح دستمه بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9751 برات دعا میکنم تسبیح دستمه مرسی عزیزم پس قربون دستت واسه بچه دارشدن و عمل ای وی اف ک قراره خرداد برم و خانوادمم ک سروسامان بگیرن هم دعاکن ....منم واست ایت الکرسی میخونم انشالله بلا از خودت و خانواده و عزیزانت دور باشه و همیشه شاد باشین ☺ من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین