2777
2789
عنوان

گرونترین کفش

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 72 پست
جالبترش اینه که خوشگلم نیس :/

😬

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چی میشه مگه من ک میدم علاقه خاصی ب کفش دارم میخرم نکنید ولی واقعا عاشق کفش های خوشگل هستم و ب پو ...

من ک چیزی نگفتم😂

منم خرج پوست و بدنم میکنم فقط 

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme
ببخشید ولی با سلیقه من جور نیست

خدا ببخشه عزیزم

میدونستم کلا شاید تو سلیقه نی نی سایتی ها نباشه🤗

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

چ ناناسه من دلم نمیاد تو دست بگیرمش چ برسه🥺🥺🥺

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

۹ماه طول کشیده ی کفش رو درست کنن

بعد ماانتظارداریم دوروزه واکسن کرونا رو کشف کنن

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

چه بی کار بوده اونی که این کفش رو الماس زده

خب یه الماس بیفته که کلی ضرر داره

الماس رو مگه به کفش می زنن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ی سوال چکاره این ک کفش میخرین میلیونی؟فوتبالیستی چیزی هستین؟ک‌چی بشه اخه؟دونده های ماراتون😂😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
من ک چیزی نگفتم😂 منم خرج پوست و بدنم میکنم فقط 

ن من انجوری نگفتم ناراحت نشو میگم منم علاقه خاصی ب کفش دارم همش دوس دارم کفش بخرم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝