2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه کن خالی شی  حال کن بابا  دو روز دیگه پیر میشیم کنترل ادرارمونو از دست میدیما 😂😂

اره بهترین کار گریست... 

ههه ممنون بابت یادآوریت😂

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
وسواس چی؟

فکري نگرانم یوقت اتفاقي برا کسی نيوفتع

هرکی از من ناراضيه از ايران بزاره بره  ميگن هرچی خاکي تر دلنشين تر یک عدد خاکی هستم درحد دست انداز🌹لامبورگيني کجايي دقيقا کجایی ؟؟
اخه اونجور ک عاشقانه لاو میترکونن . بالخره چندتاشون واقعی خوشبختن... اما من چی

فلسفہ زندگیت اشتباھہ، اولا کہ اینستا مثل یک فاحشہ خانہ بہ تمام معناست، یکی از فاسد ترین سایتہائیکہ من دیدم، ثانیا ببخشید کہ باھاتون کمی رُک حرف میزنم، اما شما نباید اینقدر سادہ لوح باشین و فکر کنید ھمہ آنچہ کہ شما انجا میبینید و میخانید واقعیتہ، چہ ھمانطور کہ میدانید، ھر چہ کہ میدرخشد زر نیست و یا آواز دُھُل شنیدن از دور خوش است

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
فلسفہ زندگیت اشتباھہ، اولا کہ اینستا مثل یک فاحشہ خانہ بہ تمام معناست، یکی از فاسد ترین سایتہائیکہ م ...

دعا کن دوست عزیزم. حس و حال زندگی کردنم خیلی کم شده

دعا کن دوست عزیزم. حس و حال زندگی کردنم خیلی کم شده

دعا چَشم، اما پیش از ھمہ فلسفہ و دیدت رو نسبت بہ زندگی عوض کن، انشااللہ احساس خوشبختی میکنی

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.

سلام 

گلم اگر دوست داشتید اسم پدرهمسرتون رو بگید، اگر قابل باشم براشون دعا بخونم و تو نماز شب یادشون کنم.🙏🌸🍃

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
سلام  گلم اگر دوست داشتید اسم پدرهمسرتون رو بگید، اگر قابل باشم براشون دعا بخونم و تو نماز شب ...

سلام وای ممنون دوست خوبم.

اسمش عباس بود نام پدرشم مهدی. خدا حفظت کنه❤❤

سلام وای ممنون دوست خوبم. اسمش عباس بود نام پدرشم مهدی. خدا حفظت کنه❤❤

خواهش می کنم، روحشون شاد انشاءالله

ممنونم، مرسی از دعای قشنگتون💕

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
❤❤❤❤😘😘😘😘

💖💕💖