2821
2789
عنوان

😒😒جم کنید خب شوشوهاتونو😒

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست

فقط با یه عکس فهمیدی متاهله؟؟؟؟😐

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا شاید بچه خودش نباشه .

دوما کسی به اجبارررر نمیتونه به کسی شماره بده .

سوما شما و هر کدوم از ما وظیفمونه از خیانت به هر کدوم از خانم های دیگه که همنوعان خودمون هستن ،جلوگیری کنیم .شما لطف کردی خیلی هم ممنونیم.

دیگه شما چکار به بقیه داری .

بزار بره با هر کی میخواد دوست بشه ‌.مهم اینه شما دوست نشدی باهاش

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

فردا زنش بفهمه میگه نشستین زیر پاش😂

بعضی زنا رو واقعا درک نمیکــــــــــنم

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

به زور چه جور شماره داد 

انداخت جلوت گذاشت تو دستت 

عجب بی کلاسم بوده 

مرد ذات خراب ....خرابه کاریش نمیشه کرد متاهل باشه مجرد فرقی نداره شعور نداره فقط حیف اون دختری که زن اینجور حیونا میشن حیف

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

والا منم با دوتا بچم پارک بودم یارو هی میومد کنارم میگفت جاااان ،منم بار اول چیزی نگفتم بار دوم گفتم ی بار دیگه جان بگو تا شوهرم بیاد بهت جااااان رو نشونت بده ،مردای متاهل حال بهم زن ترین موجوداتین که رو زن و دخترای دیگه نظر دارن،مریض جنسین

💙دلیل خوشبختی من دخترمو پسرم

میتونسی شمارشو نگیری همیشه مشکل ازدخترنیست گاهیم مردا مشکل دارن ولی بنظرمن 80درصد مقصر خانوما هستن گاهی بااینک میدونن طرف زن وبچه داره باهاش رفیق میشن به چشم خیلی دیدم اگ خانوما پا ندن مرداهم کاری نمیتونن کنن

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙