2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظر من بینیتون مشکلی نداره

فقط فرم ابروهاتون به صورتتون نمیاد.جوش هم درمان داره.برید فیشال

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹

پوست برنزه چشمای رنگی موهای صاف لب های خوشگل بنظرم خیلی خوشگلی زیباییهای خودتو داری قیافت خاصه شبیهه هندی هایی بازیگراش 

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹

آها راستی فرق موهات هم وسط نزن😁

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹