2777
2789
عنوان

مهمون

223 بازدید | 21 پست

فردا برای افطار خواهر شوهرم وشوهرش میان خونه ما میشه راهنماییم کنید چی درست کنم ،یه دسری چیزی خنک تومایه های مثلا فرنی ،،،میشه بهم بگید

🙊🙊🙊🙈🙈👀

با اجازه استارترhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4395445/شما-بگید-من-دیگه-موندم?postId=137484304

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه بگی چی هست

خیلی طولانیه عزیزم 😘 اگه دوست داشتی بخون نظر بده ممنون عزیزم 😘🤗

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

تر حلوا مثل فرنی فقط دورنگه سفید وزرد بزن تو نت میاد دستورش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
از اینا درست کن با قالب😍😍

خیلی راحته

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

فرنی+بامیه+خرما

شیرمال+کره+عسل

سنگک+پنیر+سبزی+گردو

یه نوع آش

جوج+ته چین+پلو+سالاد فرانسه یا فصل+ژله+ماست

اب هویج بستنی با کیک و میوه بعد از شام 

تخمه برا اینکه حوصلشون سرنره 

من باشم اینارو اماده میکنم

و چای اویشن درست میکنم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

همون فرنى رو درست كن توش پودر كاكائو بزن محشر ميشه خنك خنك هم سرو كن مامانم هميشه درست ميكرد براى ما چون من فرنى معمولى دوست نداشتم

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود