2777
2789
افطار خوردم اینارو 

اگه افطار سبک خوردی سحری درست درمون درست کن که روز بعد گشنت نشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیااا😂

بله بعضیا..اعصابشون از همکاراشون خورده سر ما خالی میکنن..الانم داره چپ چپ نگام میکنه یعنی پاشو چایی بیار😡😡😡

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
بله بعضیا..اعصابشون از همکاراشون خورده سر ما خالی میکنن..الانم داره چپ چپ نگام میکنه یعنی پاشو چایی ...

الهی عزیزم ناگتم دارم ولی نمیدونم تشنه میکنه یا نه 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

اره تنها پامیشم همیشه غذای خوب دارم امشب همشو خوردن

منم تنها پامیشم الان یه دوسه لقمه ازغذای شام مونده خوراک مرغ سیب زمینی ' سحرهای دیگه ام نون وپنیری ' گردو خیار گوجه زیاد احساس گرسنگی درطی روز ندارم یه مقدارم اضافه وزن دارم واسه همونه مانور نمیدم توغذا خوردن😄

برای شادی روح پدرم صلوات😭
بله بعضیا..اعصابشون از همکاراشون خورده سر ما خالی میکنن..الانم داره چپ چپ نگام میکنه یعنی پاشو چایی ...

خب بیار عب نداره مردا بعضی اوقات اعصابشون خورده من ببینم شوهرم اینجوریمیخواد سروصدا را بندازه داد و بیداد الکی میکنم و راجب مهربان بودن باهمسر میگم اونم میخنده

بعضیا دلشونم بخواد

والا...

ای خواهر...

منم میشینم جلوش با ولع تموم غذام رو میخورم یه قاشقم بهش نمیدم ذلیل شده رو

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
سیب زمینی سرخ کنم تشنه میکنه؟ 

دروغ نگم امتحان نکردم نمیدونم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم تنها پامیشم الان یه دوسه لقمه ازغذای شام مونده خوراک مرغ سیب زمینی ' سحرهای دیگه ام نون وپنیری ' ...

من اصلا نتونستم رژیم بگیره تو ماه رمضون انشالله بعدش چون ضعف میکنم

الهی عزیزم ناگتم دارم ولی نمیدونم تشنه میکنه یا نه 

ناگت که سیر نمیکنه آدمو!!!😂😂😂مگر اینکه بپیچیش لای سه تا نون لواش!!😂😂😂

ناگت که سیر نمیکنه آدمو!!!😂😂😂مگر اینکه بپیچیش لای سه تا نون لواش!!😂😂😂

شاید نیمرو بزنم ریسکش کمتره ژامبون و سوسیس هم دارم ولی از تشنگیش میترسم