2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه مخصوص شبای اخر ماه رمضان خانوما اقایون خوش اومید🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 107 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره بعدش جونم واستون بگه که بهش بگم دلم خیلی واست تنگ شده بود اونم فقط نگام کنه و یه اه بکشه و هیچی نگه بعد تا میام بلند شم یه دفع ای بیفتمو با زانو بخورم زمین که بغلم کنه و بگه چیشد حالت خوبه منم خودمو لوس کنمو بگم اخ پاهام درد گرفت بعد منو بلند کنه ببرتم داخله ماشین و....اوهوووو اخطار وضعیت قرمز خطای +۱۸لایک شود بلکه دوباره گذاشته شود😂

میگم با وجود اینهمه اتفاقات پشم‌ریزون چرا ما ایرانیا واقعا اینقدر پشمالوییم؟

لامصب انگار اسید بریزی تو گلدون ولی بازم گل بده

@ 👻

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞
دیدم خیلی نازن عشق تررررک‌ موتور نشستن و دارم چندین بارم از پشت موتور منو انداختن زمین ،😁

وای من عاشق این موتورام در استانه خریدشم😥🎈

اوه چیزیت نشد که

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
میگم با وجود اینهمه اتفاقات پشم‌ریزون چرا ما ایرانیا واقعا اینقدر پشمالوییم؟ لامصب انگار اسید بریزی ...

پوستمون کلفت شده😥😒🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
وای من عاشق این موتورام در استانه خریدشم😥🎈 اوه چیزیت نشد که

چرا تو پیچ روی آسفالت روغن ریخته شده بود خوردیم زمین داغان شدیمااااااااااا....یه سمت بدنم کشیده شد رو اسفالت پاره پوره همه چی 

مادرم ضربان قلب من است.
چرا تو پیچ روی آسفالت روغن ریخته شده بود خوردیم زمین داغان شدیمااااااااااا....یه سمت بدنم کشیده شد ر ...

اوه چه بد😶🎈