2777
2789
عنوان

مردهای یزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 75 پست
عزیزم‌دور و بریای ما که همشون امروزی میپوشن

شانس من اینجوری بودن این خانواده.البته خانواده خیلی خوب و محترمی بودن.کاش شما ب پستم میخوردید😁😁😁شانس من چارتا خواهر داشت چارتاشونم چادری.البته منم بخاطر پسره چادری شدم.ولی قشنگ معلوم بود بهم نمیخوریم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وصلت با ترک ها خیلی سخته

همه جا میخوان زبانشون رو صادر کنن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
درسته که میگن خسیس هستن یزدی ها

ااصلا چون لهجشون شبيه اصفهاني ها هست اينجوري ميگن

وگرنه بزدي ها همه پولداررر و با معرفت هستن

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
مردایه یزدی رو نمیدونم از تجربه ب من گفته زنایه یزدی ماهن

😁😁مرسی مهلقاخانوم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اتفاقا این دختری که براش خواستگار اومده خیلی حجاب معمولی داره ولی خانواده داماد خیلی محجبه هستن منم ...

فقط باید تحقیق کنه دیگه.با پسره صحبت کنه.یکی دوماه حداقل رفت و امد.بعد جواب قطعی بده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

انشالله ک خیره❤

میگن مردهای یزدی چجوری ان؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب درجه یک ممتاز 😁

یه نسخه رو ک برای همه نمیپیچن ک

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲