2777
2789

خدایااا عاشقتم خیلی به اسمت قسم فقط یه مشکلی دارم خودتم میدونی میخوام یه کاری کنم بخاطرش مواظبم# باش بچه ها بخدا نه خونه داشتیم خونه مادرشوهرمم من نه وسایل خونه بفروشم نه ماشین نه موتور نه پسنداز هیچی ۸ ماه پیش ۱۰۰ میلیون قرض افتادیم شوهرمو میخواستن ببرن زندان خدارو هزار مرتبه شکرررر 😭😭😭😭خدایااااااا خدایاا مرسی منو بابت اون گناهام ببخش .. ... خلاصه الان فقط ۲۰‌میلیونش مونده 😭😭 خدایا مرسی خواستم دلداریتون بدم خدا اینجوری کمکم کرد اصن نه‌گرسنگی کشیدم نه زرج هیچی تازه تفریحامم میرفتم 😍😍 هیچی نفهمیدم شکرت# خدایا مرسی  خدا بخواد همه چی حله اون خانومی‌که میگفت ۳۰ میلیون شوهرم قرصه ۳۰‌میلیون چیه اخه عزیزم شما بازم ماشین دارین .. خدا بیشترش کنه من که چیزی نداشتم چی گلم؟  خدا باهاته بابا غصه نخور من  خیلی بیخیال بودم خخ

خدایا بزن جلو به اسمت قسم اینجای‌زندگی خیلی دلم‌گرفته یا‌خبر خیلی بدو بده یا خبر خیلی خوبرو خواهش میکنم من صبر‌ندارم 😭😭 برای  سلامتیم صلوات بفرستید مرسی❤😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ماهم مث شما بودیم سه ساله ب زور ۱۰۰ تومنشو دادیم 

۵۰ دیگ مونده 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

خب این 80 میلیونه از کجا اومد ؟؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

چجوری پول اومد دستتون؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

شوهرم اوستا کاره ساختمونه کار کرد داد اصن نمیدونم چجوری باورتون میشه

خدایا بزن جلو به اسمت قسم اینجای‌زندگی خیلی دلم‌گرفته یا‌خبر خیلی بدو بده یا خبر خیلی خوبرو خواهش میکنم من صبر‌ندارم 😭😭 برای  سلامتیم صلوات بفرستید مرسی❤😍

حالا این به کنار جهزیه مامانم نداد بهم جهزیه ام کلن شوهرم خرید

واقعاازته دل خوشحالم ومرسی ازاینهمه حجم انرژی مثبتی که دادی. خداخیلی بزرگه

❤❤🥰🥰🥰بله عزیزم هیمنطوره