2777
2789
ما برای بچه های کنکوری امسال که برنامه میدیم و هفته ای یک بار تماس داریم، ماهی 200 تا 250 بود تدریس ...

خدایش مگه چکار میکنی مگه قراره کلیدای کنکورو بدی😂

طرف رتبه ۱۵ کنکوره تجربیه ۱۵۰ میگیره

لعنت# _به_بی_عدالتی_اموزشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایش مگه چکار میکنی مگه قراره کلیدای کنکورو بدی😂 طرف رتبه ۱۵ کنکوره تجربیه ۱۵۰ میگیره لعنت# _ب ...

اما در مورد ما، شما مگه میدونید ما چیکار میکنیم؟

دو روز طول میکشه برنامه یه داوطلب برای یک ماهش تنظیم بشه. هرکسی عادات خودشو داره، شرایط خودشو داره، استرسا و روحیات خودشو داره نمیشه ک ی برنامه کلی به همه بدیم خودمونو راحت کنیم. برای هرکسی جداگونه وقت میذاریم. خدا رو شکر که نتیجه میگیرن و ادامه میدن. از چند تا استان اون ور تر هم دانش آموز داریم و خدا رو شکر میکنیم ک آرامش دارن و راضی هستن

ضمنا من اینجا نیومدم خودم و کارمو تبلیغ کنم

سوال پرسیدن جواب دادم

شمام موفق باشی ایشالا تا دق و دلیتو دیگه سر مردم و عدالت خالی نکنی

اونی که اصول خوندن برنامه ریزی رو یاد بگیره از دورافتاده ترین روستا هم میتونه موفق ترین باشه

دیگه به بی عدالتی لعنت نمیفرسته

خدا جونم شکرت
اما در مورد ما، شما مگه میدونید ما چیکار میکنیم؟ دو روز طول میکشه برنامه یه داوطلب برای یک ماهش تنظ ...

این پیامو بخونین  شرمنده که زیاد شد.👇

اولا دق و دلی از هیچکس ندارم اصلا اهمیتیم نداره برام شمارو تو قبر خودتون میزارن منم تو قبر خودم

ثانیا میشناسم فردی که از نظر ضریب هوشی دانش اموزای شمارو جمع کنیم به توان دو برسونیم نصف اونم نمیشه ولی یه جفت کفش نداره بره مدرسه

ثالثا شما میگی که از دورترین روستا میتونه موفق شه البته اینو از روی تحقیق یا مطالعه نمیگین و اینو نمیدونین که موفق شدن در کنکور ربطی به جفرافیای مکانی نداره به تلاش خودش و منابع ( پول) ربط داره یه مثال میزنم برات جا بیفته فکر کن :(دو نفر میخوان برن شیراز یکی با هواپیما یه ساعته میره یکی هم پیاده میدوع ایا درسته که فردی که دوییده ادعا کنه من که بیشتر تلاش کردم پس چرا دیر تر رسیدم؟) پس منابع (پول) هم مهمه اون قدیم بود که میگفتن موفقیت به تلاشه الان اوضاع فرق کرده

رابعا شما خودتون بی عدالتی اموزشی ایجاد کردین با این کارتون و از این روش پول در میارین حالا هرچند دانش اموزای خودتون راضی باشن، البته بماند که با این کارتون حق و حقوق افرادی که رشتشون (مشاوره) هستش رو ضایع کردین و بالاخره یه روز باید جوابشو بدین،چون هر چقدرم رتبت خوب باشه بازم یه سری علم اکادمیک در زمینه مشاوره هست که نمیدونی در حالی که اون مسی که واقعا مشاوره خونده اینارو میدنه.

خامسا بنده خودم سر همین قضیه زنگ زدم نوبت گرفتم از استاد رائفی پور و بهش گفتم بجای اینکه چرتو پرت بگی در مورد بی عدالتی اموزشی صحبت کن که مهم ترین قشر جامعه مثل نوجونا باهاش درگیرن وایشون هم قول دادن که در این ضمیته تحقیق کنن ، منتظر سخنرانیشون باش.

اما در مورد ما، شما مگه میدونید ما چیکار میکنیم؟ دو روز طول میکشه برنامه یه داوطلب برای یک ماهش تنظ ...

قضیه شما مثل اون کبکیهه که سرشو کرده تو برف با این تفاوت که اون از روی نادانی این کارو میکنه شما از روی دانایی کامل، چون از این راه درامد دارین و دوران دانش اموزی یا بچه مایه دار بودین یا زمان شما به این صورت کتابو دی وی دی و کلاس انلاین نبود، و تا حالا احساس نکردی بخاطر بی پولی باید بیسواد بمونی.

حالا اگه بازم دلت بحث خواست بگو یجور دیگ با رسم شکل بهت توضیح بدم

این پیامو بخونین  شرمنده که زیاد شد.👇 اولا دق و دلی از هیچکس ندارم اصلا اهمیتیم نداره برام شم ...

خیلی خوبی

من از اولشم گفتم همینجا کمکت میکنم حرفی از پول نزدم بحثو به انحراف کشوندی و خودت با دست خودت خرابش کردی. شایدم روزیت نبود

دانش آموزایی داریم که میدونیم وضعشون خوب نیست رایگان مشاوره میشن حتی کمک و راهنماییشون کردیم رایگان تو آزمونای آزمایشی ثبتنام شدن. خوشحالی ک تو صدا و چهره شون هست، از یه دنیا با ارزش تره برای ما

مورد بعدی اینکه چقد شلوغش کردییی  200 تومن پولی نیستا. یعنی اگه تعداد دانش اموزت زیاد نباشه اصلا نمیارزه کار کنی با این مقدار 

چنتا از دوستای خودم زیر 400 نمیگیرن بقیه م که میلیونیه. بعضی مشاورا برای 15 دقیقه تلفنی حرف زدن 500 تومن میگیرن

تو اون مثالی ک گفتی (هواپیما و ...)

این تفاوت فقط تو بحث آموزش نیست. همه جا هست. دنیا دنیای بی عدالتیه متاسفانه. کنکورم ناعادلانه ترین امتحانه. ولی همینه که هست. ما میتونیم تغییرش بدیم؟

پس اونی که شرایط سخت تری داره باید قوی تر باشه و بیشتر تلاش کنه

خیلیا هستن خیلی وضع مالی شون خوبه ولی دیپلمشونم به زور میگیرن

خیلیام هستن در حد این که فقط زنده بمونن درامد دارن ولی نتایج عالی میگیرن (کاش میتونستم اسم ببرم و مثال بزنم. از بچه های شهرمون بود با پدر و مادر بیسواد و خیلی کم دارمد، رتبه ش شد 20)

پس میبینی 

این بی عدالتی که همه ش ازش حرف میزنی فقط بهانه ایه که برای خودت درست کردی از زیر درس خوندن در بری و بعدم بگی شرایطشو نداشتم

شایدم انقد از بقیه درمورد مشاور و معلم خوب و سی دی و کتاب شنیدی که ترس برت داشته که بقیه این امکاناتو دارن من ندارم پس موفق نمیشم

من بدون مشاور و کلاس خصوصی رتبه برتر شدم و بهش افتخار میکنم 

الانم افتخار میکنم که مشاور تحصیلی هستم. افتخار میکنم که به افراد زیادی کمک میکنم. افتخار میکنم که مفیدم. پولشم در برابر کاری که میکنم هیچی نیست اینو سعی کن درک کنی بچه جون

خدا جونم شکرت
       خیلی خوبی من از اولشم گفتم همینجا کمکت میکنم حرفی از پول نزدم بح ...

واقعا عجیب تو این دوره زمونه یه خانومی بیاد مشاوره رایگان بده و دانش اموزشو ازمون ازمایشی ثبت نام کنه

بر گرفته از کتاب گاو ها پرواز میکنند ابلحان باور

اینایی که گفای تراوشات ذهن خودته و سعی کن جایی نگی واست جوک میسازن:-)

رسماتو نگه دار برای دفتر نقاشیت لطفا دیگه ادامه هم نده فرصت اضافی برای شما ندارم موفق باشی

من نه تنها وقت ندارم بلکه حوصلشم ندارم

پس اگه میشه شما ادامه ندین

سلام به دانش اموزاتون برسونید خانم رتبه برتر

در ضمن یکمم مطالهه کنید در مورد مشاوره و بدونید مشاور نوین ینی چی از حرفاتون معلومه میشینید واسشون برنامه مینویسن و این یک روش اشتباه