خیلی خوبی
من از اولشم گفتم همینجا کمکت میکنم حرفی از پول نزدم بحثو به انحراف کشوندی و خودت با دست خودت خرابش کردی. شایدم روزیت نبود
دانش آموزایی داریم که میدونیم وضعشون خوب نیست رایگان مشاوره میشن حتی کمک و راهنماییشون کردیم رایگان تو آزمونای آزمایشی ثبتنام شدن. خوشحالی ک تو صدا و چهره شون هست، از یه دنیا با ارزش تره برای ما
مورد بعدی اینکه چقد شلوغش کردییی 200 تومن پولی نیستا. یعنی اگه تعداد دانش اموزت زیاد نباشه اصلا نمیارزه کار کنی با این مقدار
چنتا از دوستای خودم زیر 400 نمیگیرن بقیه م که میلیونیه. بعضی مشاورا برای 15 دقیقه تلفنی حرف زدن 500 تومن میگیرن
تو اون مثالی ک گفتی (هواپیما و ...)
این تفاوت فقط تو بحث آموزش نیست. همه جا هست. دنیا دنیای بی عدالتیه متاسفانه. کنکورم ناعادلانه ترین امتحانه. ولی همینه که هست. ما میتونیم تغییرش بدیم؟
پس اونی که شرایط سخت تری داره باید قوی تر باشه و بیشتر تلاش کنه
خیلیا هستن خیلی وضع مالی شون خوبه ولی دیپلمشونم به زور میگیرن
خیلیام هستن در حد این که فقط زنده بمونن درامد دارن ولی نتایج عالی میگیرن (کاش میتونستم اسم ببرم و مثال بزنم. از بچه های شهرمون بود با پدر و مادر بیسواد و خیلی کم دارمد، رتبه ش شد 20)
پس میبینی
این بی عدالتی که همه ش ازش حرف میزنی فقط بهانه ایه که برای خودت درست کردی از زیر درس خوندن در بری و بعدم بگی شرایطشو نداشتم
شایدم انقد از بقیه درمورد مشاور و معلم خوب و سی دی و کتاب شنیدی که ترس برت داشته که بقیه این امکاناتو دارن من ندارم پس موفق نمیشم
من بدون مشاور و کلاس خصوصی رتبه برتر شدم و بهش افتخار میکنم
الانم افتخار میکنم که مشاور تحصیلی هستم. افتخار میکنم که به افراد زیادی کمک میکنم. افتخار میکنم که مفیدم. پولشم در برابر کاری که میکنم هیچی نیست اینو سعی کن درک کنی بچه جون