2777
2789
عنوان

کسب درامد توخونا

283 بازدید | 61 پست

سلام خانوما هرکسی ک توی خونه ی میخاد درامد داشته باشه با کاراسون با گوشی میتونه پول دربیاره منم مث شما اولین باری ک پیاممو خوندم کسی ک معرف کرد تعجب کردم گفت غیرممکنع تااینکه امتحان کردم باورم شد اخه  بعضیا برنامها قلابی یا غیرباوره ولی این برنامه فقط باید وارد شی فیلم هارو بازکنی تاامتیازبگیری یا ازمون حل کنی باکامنت بزاری .اسون تر ازاون چیزیه ک فکرشو کنید فقط باید امتیاز بگیرید براساس امتیازات هرجمعه واریزی انجام میشه موقعی ک امتیاز تون ب ده هزار برسه اون ۶ روز طول میکشه این کارو کنید ب بدش میتونین بر درصد امتیاز مبلغی بهتون تعلق بگیره این لینگی ک میزارم واردشین ک گوگل پلی نوشته براساس هرامتیازی ک ب هزار برسه ۳۵۰ امتیاز هم ب شما هم ب من میده پس این لینگی ک میذازم وارد شین هرسوالی داشتین درخدمتم عزیزان

https://play.google.com/store/apps/details?id=hsp.interchange&referrer=sahar123

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این چیه راسته آخه تا خشکت نکنن که پول نمی دن همین جوری چطور پول می دن

عزیزم شما براساس امتیازی ک ب دست میاری رتبه ت میره بالا ک ب ده هزار برسه امتیازات هرجمعه یک مبلغی میادتوحسابت

ن عزیزم هنو ولی امشب ب ده هزارمیرسه  ک‌جمعه برام واریزمیکنن یکی ازدوستان امروز براشون واریزشد

من امتیازم ۶۰۵۰ بیش از دو هفته میشه.

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت