2777
2789
عنوان

مشکل مغز جنین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 40674 بازدید | 183 پست
سلام عزیزم چقدر دل به دل راه داره اتفاقاً دیشب به فکرت بودم خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله روز به روز ...

فدات بشم عزیزم لطفتو میرسونه ممنونم ک دعا میکنی🌷❤ پسر کوچولویه منم شبا کلن بیداره حوالی ۴ میخابه ، ختنه اش کردیم ازاون راحت شدم واکسن دوماهگیشم دیروز با ۱۴ روز تاخیر زدم از دیشب تب داره مرتب چک میکنم خدایی نکرده خیلی بالا نره، ۳ تاپسر اره خیلی سخته 🥴 هرکی ام میبینه میگه آخی دختر میخواستی بازم پسرشد😒 اما من خیلی روم زیاده با اقتدار تمام میگم نه اصلا فرقی نداره ( تو دلم دختر میخاستم این وروجکو)  اما باورت نمیشه چقد این نیم وجبیو دوس دارم هرسری نگاش میکنم انگار دنیارو میدن بهم شوهرم میگه تو با این ذوق ب بچت منو بیچاره میکنی سیر نشدی قشنگ معلومه چهارمی ام میاری😂 اوایل زایمانم ک مصادف شد با سکته مادرم خیلی برام سخت گذشت چ روزایی ک با گریه شیرش ندادم اما الحمدالله از روزی ک مامانم میتونه با کمک وایسه سرپا خیلی امیدوار شدم ب راه رفتنش همه توکلم ب خداست ک بازم لطفشو شامل حالمون کنه ، فسقلی دومیو دارم از پوشک میگیرم ۳ روزه فعلا ک ناکامم موفق نشدم این همه بردمش دستشویی یبارم جیش نکرده اصن نمیدونم چیکار کنم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید بچه شما چی شد مشکلش حل شد؟ برا منم گفتن جنینم مشکل مغزی داره چشمام کاسه خونه انقد گریه ک ...

سلام عزیز خدا رو شکر مشکل پسرم حل شد الان یک ماهه هست وقتی سونو 25هفته رفتم دکتر گفت یه قسمت از مغز تشکیل نشده یعنی به اصطلاح کورپوس کالوزوم تشکیل نشده که امکان داره بعدها مشکل ذهنی پیدا کنه و از بقیه عقبتر باشه منم مثل شما بودم خیلی ناراحت بودم منو نا امید کرده بودن میگفتن باید بعد تولد ام آر آی بشه دیگه سپردن به خدا و توسل به ائمه داشتم که خدا رو شکر تو هفته 34 مشکل برطرف شد و کورپوس کالوزوم تشکیل شد شما دقیقا مشکل جنین چیه ؟؟من الان عکس سونو اون موقع رو میذارم ببین

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
سلام عزیز خدا رو شکر مشکل پسرم حل شد الان یک ماهه هست وقتی سونو 25هفته رفتم دکتر گفت یه قسمت از مغز ...

خداروشککککر! من سونو غربال اول رفتم برا من همه شو انگلیسی نوشته سر در نمیارم رفتم سرچ کردم دیدم نوشته اتساع مغز خلفی... باید چند وقت دیگه مجدد برم سونو...  دعام کن خواهشن، البته که میدونم به این سونو ها اعتمادی نیس باور کن سونو شمام دفعه اول اشتباه گفتن دفعه دوم درستش کردن، به فامیل ما که تا اخر گفتن بچه ت تومور مغزی داره سالم دنیا اومد، دو نفر از نزدیکامونو میشناسم بهشون جواز سقط هم دادن بچه هاشونو نگهداشتن سالم سالمن! یه غلطی کردم غربال اولو رفتم دومو دیگه نمیرم اینا دسگاهاشون ضعیفه بیخود فقط کاسبیه و استرس به جون مادرا میندازن، حتی ما تو فامیل دورمون داشتیم بهش گفتن تو سونو بچه ت مرده اگر خودش ببرون نیمد فلان روز بیا بیمارستان کورتاژ. رفته کورتاژ دوباره سونو کردن گفتن وا اینکه زنده س الانم پسرش پیش دبستان میره... خلاصه که اعتماد ندارم بهشون اما خیلی نگرانم، دعا کن

من همون اولم گفتم اگر قطعی هم بگن بچه من مشکل داره من نگهش میدارم، مخلوق خداس، حالا چون تو شکم منه حق سلب حیات ازش داشته باشم؟؟؟!!! اصلا نباید میرفتم غربالو، دکترم گف حالا برو خیالت راحت شه، کدوم راحتی یک هفته س خون گریه میکنم، بخدا همین گریه هام کلی رو بچه اثر سوئ داره

خداروشککککر! من سونو غربال اول رفتم برا من همه شو انگلیسی نوشته سر در نمیارم رفتم سرچ کردم دیدم نوشت ...

عزیزم نگران نباش من غربالگری اولم سالم بود برای غربالگری دوم که رفتم گفتن اندازه بطن مغزی نزدیک به حداکثر نرمال هست یعنی بزرگ بود بعد گفتن یکماه دیگه تکرار کن که بعد یکماه مشکل جدید پیش اومد همون عکسی که فرستادم ولی اندازه بطن مغزی کوچیک شده بود که دیگه تو سونو 34هفته رفتم کلا مشکلش حل شد این سونو ها اصلاً دقیق نیست خدا لعنتشون کنه که این سونو ها باعث شده چقدر استرس به خانواده ها مخصوصا مادر وارد میشه من سر پسر اولم که الان ده سالشه از این خبرا نبود فقط برای تعیین جنسیت رفته بودم ،حالا بچه سالمه ها ولی همین استرسی که به مادر وارد میشه چقدر روی جنین اثر بدی داره😢 من مطمئنم که بچه شما هم سالمه و انشالله به زودی نی نی کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میگیری😍

عزیزم نگران نباش من غربالگری اولم سالم بود برای غربالگری دوم که رفتم گفتن اندازه بطن مغزی نزدیک به ح ...

وای ممنون از انرژی خوبت! واقعا اینا کاسبیه، سونو خیلی چیز غیر دقیقیه... دفعه بعد اصن دکتر نمیرم مگه قدیمیا چیکار کردن، جای لذت از بارداری واقعا چهارماهه فقط استرس با خودم حمل میکنم!!! خدا از سر باعث و بانیاش نگذرع، فامیلای ما امریکا بچه دار شدن میگن اصن اونجا انقد برا همه غربالگری نمیکنن که! خدا خودش کمک کنه. دعا کن دل منم شاد شه و مثل بچه ی نازنین شما سالم باشه

وای ممنون از انرژی خوبت! واقعا اینا کاسبیه، سونو خیلی چیز غیر دقیقیه... دفعه بعد اصن دکتر نمیرم مگه ...

عزیزم دقیقاً همینطوره اصلا به خودت استرس وارد نکن از دوران بارداریت لذت ببر چون دیگه بعد زایمان یه خواب راحت برات آرزو میشه😥😂 انشالله به سلامتی فارغ بشی و نی نی نازت رو بغل بگیری😍😘

سلام عزیزم شما بعد از تولد بچتون رو بردین ام ار ای مغز یا نه؟ چون تو سونوتون پیشنهاد کرده بودن و ای ...

سلام عزیزم من تو سونو 34 هفتگی مشکل بچم حل شده بود الان پسرم نزدیک دوماهشه بچه شما به دنیا اومد ؟اونم همین مشکلو داشت؟

سلام عزیزم من تو سونو 34 هفتگی مشکل بچم حل شده بود الان پسرم نزدیک دوماهشه بچه شما به دنیا اومد ؟اون ...

خدا روشکر 

اره نی نی منم دنیا اومده الان حدود بیست روزشه...واسه منم تو 22 هفته اوکی شده بود ولی میخواستم بدونم برای اطمینان بعد از تولد شما ام ار ای بردین یا نه؟

خدا روشکر  اره نی نی منم دنیا اومده الان حدود بیست روزشه...واسه منم تو 22 هفته اوکی شده بود ول ...

ممنون عزیزم خدا رو شکر خدا نی نی شما رو براتون ببخشه من ام آر آی نبردم سونو آخر که رفتم دکتر گفت مشکلش حل شده چیزی نگفت که ام آر آی بکنم یا نه منم نبردم به نظرم مشکلی نیست فکر نکنم نیاز باشه

ممنون عزیزم خدا رو شکر خدا نی نی شما رو براتون ببخشه من ام آر آی نبردم سونو آخر که رفتم دکتر گفت مشک ...

ببخشید شما تو انومالی در مورد ابن کورپوس چیزی ننوشته بود؟

بعد سونوی اول که مشکل تشخیص دادن نوشته بود کلا تشکیل نشده؟

ببخشید شما تو انومالی در مورد ابن کورپوس چیزی ننوشته بود؟ بعد سونوی اول که مشکل تشخیص دادن نوشته بو ...

عزیزم من تو سونوی آنومالی چیزی در مورد این نوشته نبود فقط نوشته بود که اندازه یکی از بطن مغزی نزدیک به حداکثر نرمال هست فکر کنم 9بود بعد گفت یکماه دیگه تکرار بشه بعد یکماه نوشته بود آژنزی کورپوس کالوزوم که گفتن بعد تولد ام آر آی بشه که خدا رو شکر تو هفته 34که سونو دادم کورپوس کالوزوم تشکیل شده بود معمولاً ماه‌های آخر تشکیل میشه