2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفت نمیگیرین منظورش اینه بدنشون ضعیفه میگیرن

صرفا جهت فان بود اخبار نشون داد از یه معتاد پرسیده بود گفت نمیگیرن🙄

منم کرونا گرفتم دارم خوب میشم دیگه از ۱۸ دارم

الان فقط شکم درد و گلو دردش اذیت میکنه

صرفا جهت فان بود اخبار نشون داد از یه معتاد پرسیده بود گفت نمیگیرن🙄 منم کرونا گرفتم دارم خوب میشم ...

خداروشکر اگه واقعا درگیراعتیادی بزارش کنار😢

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...

اینو چند روز پیش هم گفتم. فقط برای اینایی که می گن ضعیف شده و خیالشون راحته و دنبال تاریخ باز شدن رستوران و کافه و تالار می گردن تکرار کنم.

یکی از آشناهامون کرونا گرفت. با سردرد شروع شد. یه دختر جوون بود. تا به خودشون بیان سکته ی مغزی کرد. چیزی که تازگیا دربارش اخطار می دن که حواستون به سردرد کرونایی باشه. توی جوونا می تونه باعث سکته ی مغزی بشه. ما هم جدی نگرفتیم...تا وقتی که خودمون دیدیم. 

الان نه می تونه حرف بزنه و نه راه بره. اوضاعش خیلی بده. 

خیلیا می گیرن و خوشبختانه خوب می شن...ولی خیلیا هم اینجوری زندگیشون نابود می شه. مواظب باشین. الان سه ماهه قرنطینه ایم. سه ماه تو خونه موندن در مقابل اتفاقی که برای این خانم افتاده زمان خیلی زیادی نیست. ایشونم از یه سوپرمارکت، یه خرید کوچولو، یه دید و بازدید ساده گرفتن. طبق آمار شاید پنج در صد افراد دچار این حالت بشن. ولی کسی نمی تونه تضمین کنه که من و شما جزو اون پنج درصد نیستیم.

باید تحمل کنیم. به خاطر خودمون، بچه هامون، پدر و مادرامون. اگه الان خسته بشیم و دوباره همه چی عادی بشه بازم بیشتر می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
آره واقعا نمیتونم بزارمش کنار  لذتش فوق العاده اس

یکی ازاشناهای ما درگیرشه ازسن خیلی کم بشدت ادم مهربون وخوبیه نزدیک پنجاه سالشه ن زن داره ن بچه بنظرم ارامش نداره ونخواهد داشت خواهشا بخاطریک لذت زود گذر زندگی خودتون واطرافیانتونو خراب نکنید

بویاییتون چی؟؟؟من هیچ دردی ندارم فقط بویایی ندارم...من از ۱۷ام گرفتم

بویایی زیاد مشکل نداره الان..اوایل ضعیف شد.

من شکم درد دیوانم کرد..اوایل سردرد و گلو درد با سرفه ی خشک خیلی داشتم و حتی چهار پنج روز فقط شیر و عسل و باقی مایعات رو میخوردم هیچی نمیتونستم بخورم

خداروشکر خیلی بهترم الان فقط شکم درد و اس..

یکی ازاشناهای ما درگیرشه ازسن خیلی کم بشدت ادم مهربون وخوبیه نزدیک پنجاه سالشه ن زن داره ن بچه بنظرم ...

به زندگی خودم ک آسیب نمیرسونه خانواده ام هم مشکلی ندارن..من دانشجوم و همین اعتیادم باعث میشه خیلی خوب و با تمرکز و لذت درس بخونم

شما هم تجربه کنین واقعا لذت بخشه

به زندگی خودم ک آسیب نمیرسونه خانواده ام هم مشکلی ندارن..من دانشجوم و همین اعتیادم باعث میشه خیلی خو ...

😐😐😐ممنون من بچه کوچیک دارم

به کافیین قهوه اعتیاد دارم🙄 واقعا لذت داره کتاب خوندن توی جای خنک وقتی که داری قهوه میخوری😑

خاک تومخم😀😀😀من چرا فک کردم معتادموادی😀خداروشکر بچه ترسوندیم