2777
2789
عنوان

پسر 14 ساله و😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 7620 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرا دائم همین کارو میکنن منتها بعضیا خبر دار نمیشن از کارشون و بعضی مامانا میشن مثل شما... تجربه ی بدیه😑😑نگران نباش این پسرا همه اینجورین بخاطر دوستان و... هم هست حسلسیت به خرج ندی بهتره... اگه میخایین کنترلش کنین سیمکارت دانش اموزی محدودا براش بگیرین 😑😂

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^

طبیعیه دیگه

الان سنی داره که کنجکاوی جنسی داره

معمولا تنهایی و بی تحرکی و این که ذهنشون مشغول کارای دیگه ای نیس این مسائل به ذهنشون میاد

الان هم که بچه ها بیشتر تو خونه هستن و کارای درسیشون کمتره و ذهنشون آزادتر

اگر علاقه به پاب زن‌ودخترا داذه کمی بحثش‌جداست

احتمالا شاید شاید فوت فتیش باشه

خانوما گفتم شایدا

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

یه کم بیشتر رو تربیتش کار کن عزیزم

محرکای جنسی رو از اطرافش دور کن

بیشتر به سمت معنویات سوقش بده

رفتن به سمت این چیزا چشم و دل سیری و طبیعی شدن نمیاره

بدتر ادم غرق میشه توش

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

منم خیلی نگران آینده پسرمم 

سرشو حسابی گرم کنین باشگاه بره. شنا .کلاس .ورزش کنه 

از این سن نباید براش گوشی میگرفتین

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
اگر علاقه به پاب زن‌ودخترا داذه کمی بحثش‌جداست احتمالا شاید شاید فوت فتیش باشه خانوما گفتم شایدا

کسی از پا حرف نزد که?!

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲