2777
2789
میشه بپرسم چجور نوشتی؟

عزیزم اول @ رو میزنی بعدش بدون فاصله اسم رو میزنی ( بعد یه کادر بالا میاره که از اون کادر نگاه میکنی ببینی کاربر مورد نظرت اگه توشون بود میزنی روشو انتخابش میکنی بعدش آبی میشه  )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@رفیق__موقتی ‍  سمیه جان خوبی عزیزم هستی؟

سلام عزیزم بله جانم؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سلام عزیزم بله جانم؟

عزیزم ببخشید من نمیتونم بیام گروه عزیزم میخام بدونم تو این چن روز چطو شد تعغیری هم کرد؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عزیزم ببخشید من نمیتونم بیام گروه عزیزم میخام بدونم تو این چن روز چطو شد تعغیری هم کرد؟

عزیزم به این زودی که نمیشه کلا تو زندگیت چندماه بگذره میبینی خیلی تاثیر داشته 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

داری میخونی؟ما امروز روز هشتم و خوندیم

داری میخونی؟ما امروز روز هشتم و خوندیم

اره عزیزم منم با شما شروع کردم راستی چرا تاپیکت ترکید؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اره عزیزم منم با شما شروع کردم راستی چرا تاپیکت ترکید؟

پس روز هشتم هست

پس روز هشتم هست

اره عزیزم شما هم از ۲۲ اردیبهشت شروع کردین درسته؟