pechii مدیر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 عنوان رفیق __موقتی | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست ..... اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂 1399/02/29 | 15:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_بی_تکرار عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 337 میشه بپرسم چجور نوشتی؟ عزیزم اول @ رو میزنی بعدش بدون فاصله اسم رو میزنی ( بعد یه کادر بالا میاره که از اون کادر نگاه میکنی ببینی کاربر مورد نظرت اگه توشون بود میزنی روشو انتخابش میکنی بعدش آبی میشه )
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 @رفیق__موقتی سمیه جان خوبی عزیزم هستی؟ اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11051 @رفیق__موقتی سمیه جان خوبی عزیزم هستی؟ سلام عزیزم بله جانم؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 سلام عزیزم بله جانم؟ عزیزم ببخشید من نمیتونم بیام گروه عزیزم میخام بدونم تو این چن روز چطو شد تعغیری هم کرد؟ اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11051 عزیزم ببخشید من نمیتونم بیام گروه عزیزم میخام بدونم تو این چن روز چطو شد تعغیری هم کرد؟ عزیزم به این زودی که نمیشه کلا تو زندگیت چندماه بگذره میبینی خیلی تاثیر داشته خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11051 داری میخونی؟ما امروز روز هشتم و خوندیم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 داری میخونی؟ما امروز روز هشتم و خوندیم اره عزیزم منم با شما شروع کردم راستی چرا تاپیکت ترکید؟ اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11051 اره عزیزم منم با شما شروع کردم راستی چرا تاپیکت ترکید؟ پس روز هشتم هست خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 پس روز هشتم هست اره عزیزم شما هم از ۲۲ اردیبهشت شروع کردین درسته؟ اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂