2777
2789
عنوان

اسکرین شات

600 بازدید | 17 پست

خانما منو همسرم ی ساله ازدواج کردیم قبل ازدواج دوست بودیم، زمانی ک با هم دوست بودیم ایشون با زن وارد رابطه شده بود ک از خودشم بزرگتر بود و مطلقه برا رابطه جنسی من وقتی فهمیدم ترسید ناراحت شد و گفت اولین و آخرین بارم بود و جریانو تمومش کرد بعدشم تمام تلاششو کرد ک اعتمادمو جلب کنه و موفقم شد ی سال گذشته و ما داریم زندگی می‌کنیم و هیچ خیانتی نکرده حتی بگی با ی نگاه ولی امروز ی تاپیک دیدم جوگیر شدم اون موقرو زدم تو سرش گفت من ی اشتباه کردم چرا هنوز بهش فک میکنی من قبول دارم ک کار افتضاحی کردم چرا میگی ک خجالت بکشم من سرم جلو تو پایینه. تازه داره سیگار ترک میکنه ی هفتس الان رفته کارت ب کارت کنه خیلی پریشون رفت میترسم باز سیگار بکشه اینم شات اساش

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه میگی خودت جوگیر شدی اون بیچاره کاری نکرده

بنظرم زیاد بهش گیر نده اونوق میدونه رو چیا حساسی از اون طریق وقتی ناراحت باشید ازهم اذیتت میکنه

بزار تو حال خوودش باشه از دور هواشو داشته باش

ادم زمان مجردی خیلی اشتباهات میکنه اگه توی متاهلی تکرار کرد باید ادبش کرد نه هنو نکرده....

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
انقد نینی سایتو جدی نگیرین با_تچکر#  

دقیقا نباید اینجوری میکردم اون ک ی ساله ی نگاه معنادار ب کسی نکرده همش سرش ب زندگیمون بخدا وسط کارش آب دستشه میزاره زمین وقتی بهش زنگ میزنم جواب میده ک ی وقت شک نکنم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
واقعا کارم اشتباه بود الانم ی ساعته رفته هوا بخوره خونه نمیاد نگران اینم سیگار بکشه

حالا اگه یه بارم بکشه چیزی نمیشه ناراحت نباش ولی دوباره حواست باشه بهش نه ناراحتش کن نه بزار طولانی بره بیرون