2777
2789
عنوان

نامزدم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست
خوب عزیزم اون این اشتباهو کرده شایدم واقعا دوستت داره ولی خوب گذشتشم یادش میاد بنظزرم رک راس باهاش ب ...

چی بگم

خودش که گف خیلی ناراحتم این حرفو زدم دیگه ناراحتت نمیکنم

ولی ادما تو عصبانیت یه چیز دیگه میشن

چی بگم خودش که گف خیلی ناراحتم این حرفو زدم دیگه ناراحتت نمیکنم ولی ادما تو عصبانیت یه چیز دیگه می ...

حالا میخوای صبر کن ببین بازم میفهمی تو فکر اون هس یا نه یا حرفای دلتو بش بگو و ببین چی میگه یا اگه واقعا خودت دلسرد شدی تمومس کن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا میخوای صبر کن ببین بازم میفهمی تو فکر اون هس یا نه یا حرفای دلتو بش بگو و ببین چی میگه یا اگه و ...

خیلی ادم توداریه

به زور میشه از زیر زبونش حرف کشید بیرون

بهش میگم به اون فک میکنی میگه این فکر خودته

من دوست دارم

همش میگخ دعوای الکی دوس ندارم  بعضی زنا تو زندگی الکی دعوا میکنن خط قرمزش اینه بنظرم میدونی چ ...

فک نکنم اهل دعواهای الکی باشی

توقع بیجایی داره که میخواد زود ببخشیش  ولی اگه معذرت خواهیش خشک نیس منظورم اینه که مثلا برات کادو بخره وگل بخرهتا از دلت دربیاره

ببخشش تجربم میگه مردا اگه بعداز چند سری رد بشن دیگه انگیزهایی واسه انجام اون کار ندارن 

اینکه حرف از اینده میزنه خیلی خوبه یعنی به فکر زندگیتونه نه صرفا فقط دوستی

اگه من باشم یه فرصت دیگه میدم چون خودمو میشناسم که بعدا همش میگم شاید دوسم داشت وشایدای دیگه

با یکبار فرصت دادن چیزی رو از دست نمیدی بلکه اگه قضیه مورددارش برات روشن شد از اینکه ترکش میکنی دیگه ناراحت نیستی

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

خیلی ادم توداریه به زور میشه از زیر زبونش حرف کشید بیرون بهش میگم به اون فک میکنی میگه این فکر خود ...

خودت بشین فکر کن و منطقی تصمیم بگیر ببین ارزش داره فرصت بدی یا نه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فک نکنم اهل دعواهای الکی باشی توقع بیجایی داره که میخواد زود ببخشیش  ولی اگه معذرت خواهیش خشک ...

دقیقا دوستام میگن خیلی اروممم

ولی اصلا اهل بحث کردن نیس اهل قهرم نیس

نمیدونم اعصابش ضعیفه یا نه

مرسی خیلی کمکم کردی

راستش همش میخواستم یکی بهم بگه بهش فرصت بده

ازت خواهش میکنم دعام کن اگه خیرم توو ادامه رابطه نیس یه چیزی ببینم کامل دل بکنم

اگه هم هس شرایطتش زود جور بشه

من تاحالا دست پسرم نگرفتم چون ررسش دارم باهاش دوس شدم هنوز عذاب وجدان دارم از دوستی با پسر

دقیقا دوستام میگن خیلی اروممم ولی اصلا اهل بحث کردن نیس اهل قهرم نیس نمیدونم اعصابش ضعیفه یا نه م ...

خواهش گلم

خوشحالم تونستم کمک کنم

براچی عذاب وجدان؟؟

بده اول بشناسیش بعد ازدواج کنی؟؟

اصلا این حرفو نزن

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی