2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو نمیبره میگم بیا باهم بریم میگه حرفشو نزن 

ازدواجتون اجباری بود یا از روی علاقه؟؟

باهاشون یبار بصورت جدی بشین حرف بزن عزیزم بگو از مشکلاتی که تو این مدت داشتی بزار بدونه 

ولی بنظرم غر نزن یا دعوا نکن چون اینجور مردا همیشه طلبکار ادمن :))))

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
۸ ماه ازدواج کردم من۱۶ اون ۳۲

😑😑😑😑ی بزرگتر نداشتی بهت بگه این سن زن مرد ۳۲ساله نشی؟!! خودت خنده ات نگرفت؟؟ فک کن بچه ای ک امسال بدنیا بیاد تو همین سن الان تو، ۱۶سال بعد بری بگیریش الله اکبر 😑🙄

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..

تورو خدا ی راهنمایی بکنین چجوری رفتار کنم 

اخه تنها نمیزاره  جایی برم حتی تا سر کوچه 

ن تل ن اینستا هیچی 

بهم گفت چادری شو گفتم باشه 

گفت ارایش نکن گفتم باشه 

تو عقد خوب بود از وقتی اومدم خونه خودم این شده

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
16......32...یا حسین.بعلاوه اینکه شاخام درومد 15.16سالگی شوهرت دادن بدتر از اون دادان

نمیخوام حرف بدی بزنم عقیده هرکس فرق داره ولی واقعا حالت تهوعه ک ادم تو این سنا تو این دوره زمونه اونم با یکی دوبرابر خودش ازدواج کنه 

اصلا تو مخم نمیگنجه

دادنت به 16ساااااال بزرگتر از خودت؟؟؟؟؟چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم اخه ن سیگاری اهل هیچی نیس نمازشم می خونه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
تورو خدا ی راهنمایی بکنین چجوری رفتار کنم  اخه تنها نمیزاره  جایی برم حتی تا سر کوچه  ...

خب جواب سوالامونو بده داریم راهنمایی میکنیم دیگ

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
تورو خدا ی راهنمایی بکنین چجوری رفتار کنم  اخه تنها نمیزاره  جایی برم حتی تا سر کوچه  ...

خب الان تورو کلا ب عنوان بچش قبول داره بابا این چ سنیه همه عشق و حالاش و کرده تو تازه اول زندگیته بعد میخوای حوصله هم داشته باشه