2777
2789
عنوان

ژل الوورا

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 39 پست
ژل الویه ورا اصلا خوب نیس ک ب تنهایی ب پوست بزنی مشکل پوستیتو بگو تا من بگم چی استفاده کنی از بس ا ...

من  برا  ککو مک یه نزدیک   ماهه استفاده میکنم  هنوز تاثیری  نداشته   ومشکلی  هم پیش نیومده  هنوز 

من درمانشو میدونم ک با همین الوئه وراس ولی ۶۰۰اینا خرجشه 

چ‌درمانی هس بابا خرج میکنم فقط راحت شم تا الان ام محصولات مراقبتی زیاد خریدم البته ی سریاش هنو برام نیومده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب منم جوش دارم ولی دیگا جوش کم شده همش لکهههههههه حالم ازصورتم بهم میخوره دیگه. بعدالان سه ماهه آلو ...

اب سیب زمینی بزن خیلی خوبه من احساس میکنم جای جوشامو خیلی کمرنگ کرده

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
اب سیب زمینی بزن خیلی خوبه من احساس میکنم جای جوشامو خیلی کمرنگ کرده

باشه

‌. دیگه کم اوردم تاحالاهزارتا محصول گرون و ارزون که دکترداده بودو زدم ولی جوشام هی خوب میشد هی دوباره شروع الانم‌خوب شده تقریبا ولی شده پر ازلکه ایشاللهخ  اب سیب زمینی تاثیرداشته باشه

خب منم جوش دارم ولی دیگا جوش کم شده همش لکهههههههه حالم ازصورتم بهم میخوره دیگه. بعدالان سه ماهه آلو ...

جوشا تو چجوری کم کردی؟بابا من هر کاری میکنم فایده نداره ب قول تو از صورتم خسته شدم.... الوورا خالی میزنی یا با چیزی قاتی میکنی ؟چقد رو صورتت میمونه

ژل الویه ورا اصلا خوب نیس ک ب تنهایی ب پوست بزنی مشکل پوستیتو بگو تا من بگم چی استفاده کنی از بس ا ...

ی کرم یا پماد یا صابون واس لک صورت و روشنی پوست معرفی کن،لکام زیاد نیستا خیلی کمه ولی بازم میخام ازبین ببرمشون

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
جوشا تو چجوری کم کردی؟بابا من هر کاری میکنم فایده نداره ب قول تو از صورتم خسته شدم.... الوورا خالی م ...

رفتم‌دکتر‌یه قرص دادبهم اسمش‌اوراتانه. اون جوشامو کم کرو یعنی‌ویگه تقریبا قطع شده فقط گاهی موقع پریود یکی میزنه

خب برا جوشات برو دکتر برا جای جوشاتم بازم برو دکتر این چیزارو نمال ب خودت ی وخ دیدی بدتر شدی چی میخای کنی    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست