2777
2789
خوشبحالت مبارک باشه . من امروز موعدم بود زدم منفی شد

انشاءاله برای شما هم مثبت می شه اصلا ناامید نشو من دیروز تولد سی و نه سالگی ام بود و داشتم برنامه ریزی می کردم برم پی تخمک اهدایی. شما مطمئنا وضعیتت بهتر از من هست. من تخمدان هام کوچک بودند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رویان رفتم ولی خورد به کرونا و گفتن که احتمالش خیلی کمه با میکرو هم باردار بشی. گذاشتمش برای تابستان. البته دکتر طب سنتی هم گفت طبیعی هم نمی شی باید یه کار کنیم میکروت مثبت بشه

رویان رفتم ولی خورد به کرونا و گفتن که احتمالش خیلی کمه با میکرو هم باردار بشی. گذاشتمش برای تابستان ...

خی خدارو شکر خدا بهت رحم کرد داروهای میکرو کلی عوارض داره و سختی بعدم بارداری طبیعی کجا اون کجا الان چند هفته ای عزیزم؟

خی خدارو شکر خدا بهت رحم کرد داروهای میکرو کلی عوارض داره و سختی بعدم بارداری طبیعی کجا اون کجا الان ...

راستش امروز بی بی چک گذاشتم همه اش فکر می کردم شاید دوباره یائسه شدم . چون چند تا دکتر بهم گفتن ممکن هست چند بار دیگر پریود بشی و دیگه نشی. فکر می کردم دیگر یائسه شدم . اخه ذخیره تخمدانم هم خیلی پایین بود

راستش امروز بی بی چک گذاشتم همه اش فکر می کردم شاید دوباره یائسه شدم . چون چند تا دکتر بهم گفتن ممکن ...

خیلی براتون خوشحال شدم خوندم خدا حفطش کنه عزیزم نی نی تو،ذخی ه تخمدانتون چندبود،دقیقا منم شرایط شمارو دلرم ذخیرم۰.۳۴

خیلی براتون خوشحال شدم خوندم خدا حفطش کنه عزیزم نی نی تو،ذخی ه تخمدانتون چندبود،دقیقا منم شرایط شمار ...

سلام عزیزم. قربانت انشاء الله که قسمت شما میشه. متاسفانه من جنینم سقط شد. برام دعا کن. ذخیره تخمدانم یکبار 0.005 و دفعه دوم در رویان 0.1

محتاجم به دعات