2777
2789

من امروز ۳۳سیکلمه...

سیکلام معمولا از۲۵تا۳۱روز متغیره...

ایم‌ماه فقط لتروزول و ویتامین سی و آهن مصرف کردم(اولین بارمه)...

ازیه هفته پیش زیر شکمم وکمرم گاها تیر میکشید و زیر شکممو انگاری چنگ میندازن و بعد۱۰ثانیه ول میکنه...

ازدیروز زیر شکمم خیییلی کم تر شده دردش اما وقتی یکم راه میرم کمرم‌میخواد نصف بشه ازدرد بعدک دراز میکشم خوب میشع..

ب نظرتون اینا علائم کیستع؟؟؟

😘😘😘😘لطفا راهنماییم کنید

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
نمیدونم گلم،منم این ماه اقدام کردم کمردرد شدیدی دارم ترشح هم دارم،زیر دلمم گهگاه میگیره

چن روز مونده ب موعد؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من راست شکمم وکمرم اینطوریه انگار سفت میشه یک توده ایجاد میشه باز بعد چند لحظه خوب میشه. چند نفر گفتن حتما کیست هست. دقیقا وقتی هم راه میرم یا میشینم کمرم خییییلی درد میکنه موقع نشستن که به پاهام میزنه دردش

نمیدونم من راست شکمم وکمرم اینطوریه انگار سفت میشه یک توده ایجاد میشه باز بعد چند لحظه خوب میشه. چند ...

موعدتونه؟؟

فردا موعدم هست اما اصلا هیچ علامتی ندارم

تست زدین؟؟

اتشاالله ک همگی باردار باشیم

نه نزدم چهارروز پیش زدم که منفی شد. دیگه نزدم. انشالله خدا دامن هممون رو این ماه سبز کنه شما چی تس ...

ن میترسم تست بزنم..میترسم ازکیست باشه عقب افتادن..

آخر هفته میزنم

بارداری بیشتر میخوره بهش

انشاالله خداازدهنتون بشنوه😍😍

ن میترسم تست بزنم..میترسم ازکیست باشه عقب افتادن.. آخر هفته میزنم

وای منم میترسم کیست باشه. من پریودی اسفند ماه یک هفته عقب افتاد دوتا بی بی تو دوروز زدم هردویک هاله افتاد آز دادم منفی شد همون روزم پری اومد همراه با پری ببخشید یه تیکه کوچیک صورتی ازم دفع شد که اطرافیان میگفتن احتمال کیست بوده حالا براهمین میترسم کیست باشه از همون قبل بوده حالا بزرگ شده