2777
2789

اصلا امشب همه کاراش داره یاد آوری میشه ۱۵ سالشه درس نمیخونه اما نمره هاش خوبه کلا گیراییش خیلی خوبه من و مامانم خونه نبودیم با بابام برداشته بودن برگه آچارو نوار نوار کرده بودن توش تقلب نوشته بودن بعد وصل کرده بودن به مانتوش خواهرم با چسب گفت بچسبونیم  بهتره بابام گفت با منگنه بهتره با منگنه باز نمیشه منگنه زدن مانتو و قایم کردن صبح میخواست با بابام برن مدرسه مامانم این منگنه هارو میبینه و دنبالش میکنه میگه اخراجت میکنن وایسا بابامم میدو تو پله ها میگه دایییی بدوووو بریم الان مامانت میاد هیچی اینم کفشاشو میگره دستش میدو تو پله ها مامانمم همون موقع  سریع یدونه از اون برگه هارو میکشه با منگنه در میاره 😁😁😁😁😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابات میگه داااااایی بدو ؟

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤