2777
2789
عنوان

دلتنگشم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا شدی یا طلاق گرفتی؟؟  چرا معجزه بشه؟؟ میتونی قانون جذب خیلیییی اسون برش گردونی دیگع رنبال چ ...

چطوری ؟؟؟

۹۹:۹:۹ازدواج میکنم وبه خواسته هام رسیدم میشه واسم نفری ی صلوات بفرستید
دوس دارم تا خودصبح گریه کنم

بیشتر برا خودمون باید متاسف باشیم وقتمونو گذاشتیم برا آدمهایی که مثلا شناخت داریم اعتماد میکنیم بعد دل میبندیم برا من وقتی فهمید شناختمش چکارا کرده بازم گفتم اشکال نداره اما اون غرورش شکسته بود رفت

چشام دوره از زور خاب بسته میشه اما بهتون میگم 

قانون جذب ینی اینکه افکارتو تغییر بدی مثبت فک کنی به برگشتنش فک کنی به این فک نکنی ک رفته ترکتون کرده یا بهتون بدی کرده به این فک کنین ک اومده و پیشتونه تجسم کنین باهم میرین بیرون خیلی اهم خوشین رابططون عالیه.... هر روز تو یه کاغذ بنویسین با حس خوب مثلا خدایا شکرت ک مثلا(اسم پسر محمد) محمد برگشت زندگیم عالی شد مرسی ک رابطمون دقیقا همونی بود ک میخاستم یه نوع شکر گذاری قطعا اگه ایملن داشته باشین و بهش فک کنین بهترینا جذبتون میشن قانون جذب یه بحث خیلی طولانیه ک باید دقیق بهتون بگم ولی اینجوری نمیشه تا این حرم نمیدونم تونستم منطورمو برسونم یا ن

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙
ایشالا اگه ب صلاحته برگرده منم قهرم حالم خوش نیس

کار من از قهر گذشته ولی خب بعضی وقتا یهوی بازم دلم میگیره

میتونی با تمرکز به قدرت ذهن و تغییر افکار برش گردونی بدون اینکه غرورت بشکنه جذبش کنی

سخته برام امیدمو از دست دادم

سخته برام امیدمو از دست دادم

همین ک منفی فک میکنی ینی هیچ وقت خوشبخت نمیشی قانون جذب میگه تو هرچیو بخای جذب میکنی پس مثبت بخاه تا در ارامش باشی 

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙

[QUOTE=137309353]بیشتر برا خودمون باید متاسف باشیم وقتمونو گذاشتیم برا آدمهایی که مثلا  

با خودم میگم مگ من چی کم داشتم ک رفت

چشام دوره از زور خاب بسته میشه اما بهتون میگم  قانون جذب ینی اینکه افکارتو تغییر بدی مثبت فک ک ...

اره ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز